KoolBee ens ofereix un descompte especial. ¡No us el perdeu!

Per

octubre 16, 2013ComprarCap comentari

Fa uns mesos vaig decidir posar alguns anuncis. No són llocs qualsevol, només hi ha negocis que he visitat o provat personalment i que recomano. Un d’ells és la marca de roba orgànica KoolBee. Ja us en vaig parlar aquí abans de l’estiu.

Li vaig comprar algunes coses a en Martí i estic molt contenta amb el resultat que han donat. A part de que la roba és molt suau i gruixuda, les ha pogut fer servir a la primavera i també ara a la tardor.

Marti koolbee MartiFruggiEl que eren uns pantalons llargs, s’han convertit en unes modernes vermudes, però de la cintura segueix perfecte. I el body, abans li anava més ample i ara més ajustat, però segueix quedant igual de bé. Tot és de la marca Frugi.

Aquesta tardor han afegit noves marques i no em poden agradar més. Col·leccions colorides i còmodes per a nens que es vesteixen com a nens. La jaqueta reversible de Little Green Radicals i els estampats nòrdics dels monos de Sture and Lisa m’encanten.

little green radicals

Sture and Lisa 2 Sture and Lisa

Si voleu estar al dia de les noves marques que van introduïnt, val la pena seguir-los a facebook. A més a més també compateixen moltes manualitats, videos, fotos i moltes coses interessants.

I com que una de les coses que també tenen és una fantàstica atenció al client, la Mónica ens ofereix per a tots nosaltres, un codi de descompte d’un 10% a fer servir fins el 31 d’octubre. Només has de posar SARRIAPETITS en finalitzar la teva compra. Ja pots entrar! Toca preparar-se per l’hivern!

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.