Grup de suport emocional per a mares amb nadons

M’ha arribat una informació que penso que pot ser interessant per a mares que acaben de tenir un nadó. És un grup de suport emocional, per compartir i parlar de les coses que ens preocupen, de maneres d’enfrontar-se a les noves situacions… No sempre és fàcil gestionar emocionalment i a la pràctica l’arribada d’un bebé i pot resultar de gran ajuda adonar-se que el que et passa no només et passa a tu i també poder comptar amb ajuda professional.

Així doncs, us deixo la informació per a les que estigueu interessades. Comença el 22 de gener, és gratuït i es farà els dimarts d’11:30h a 13h a la Casa Sagnier.

Què és?
El grup de suport emocional per mares amb nadons es presenta com a grup d’ajuda mútua i és un lloc de trobada per compartir i donar suport en aspectes que acompanyen la maternitat i que no són sempre fàcils de gestionar (canvis en la relació de parella, família, sexualitat, cansament, manca de temps, canvis propis, etc.). Aquest grup es desenvoluparà en un espai de confidencialitat, empatia i lliure de judici.

A qui va dirigit?
A mares amb nadons de 0 a 9 mesos. Les mares poden venir amb els nadons. L’edat dels nadons és restringida (tot i que hi ha flexibilitat) per a evitar una interferència excessiva en el grup. Per qualsevol dubte o pregunta al respecte, em pots contactar.

Quan es fa?
Els dimarts de 11.30 a 13h. Comencem el dimarts 22 de gener de 2013 i acabarem el 19 de març de 2013.

On es fa?
La Saleta del Centre Cívic Casa Sagnier (prop de Plaça Molina).
c/ Brusi, 51-61
08006 Barcelona

Cost
Gratuït.

Inscripcions
Les places són limitades i cal inscripció prèvia. Si t’interessa o vols més informació, contacta la Maria M. Llosas.
Email: mariadelmont@yahoo.com
Telèfon: 617686007
http://www.psicowellness.com/grup-mares.html

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.