Un nou concepte d’extraescolars: tallers de contes i escriptura a A Peu de Pàgina

Abans de l’estiu la Gemma (de la llibreria A peu de pàgina) i la Sandra (responsable de Contes de mantega de llet de vaca Suïssa) em van enviar les seves propostes de tallers de contes i escriptura per a aquest mes de setembre i em va semblar molt interessant. Un nou concepte d’activitats extraescolars on la literatura, la creativitat i la imaginació tenen un paper capdalt.

Comencen la setmana vinent (us podeu apuntar a partir d’avui a la mateixa llibreria) així que és una opció fantàstica ara que ja som tots de tornada però que els nens no han començat encara l’escola.

Hi ha diferents opcions, per la primera i segona setmana de setembre i per diferents edats.

Un conte per canviar el món

Taller d’escriptura, teatre, direcció i interpretació per a nens i nenes de 8 a 12 anys. Els nens transformen un conte en una nova història, creant o eliminant personatges, imaginant noves situacions o desenllaços diferents. El conte pren vida en forma d’obra de teatre on els nens interpreten, fan els vestuaris i al final del taller la representen als pares.

a peu de pagina taller teatre

El llapis que es mossega la cua

Un taller intensiu d’escriptura creativa per a nens i nenes de 8 a 12 anys per aprendre a llegir i escriure contes des de la passió. Per treballar l’expressió artística i l’escriptura per plaer.

el llapis que es mossega la cua

El joc d’inventar contes

Quan fa que els vostres fills no us expliquen un conte? En aquest taller per a infants de 5 a 7 anys, els nens podran crear, expressar i inventar contes de manera tranquila i pausada. Històries que els permetran somniar, deixar volar la imaginació i expressar pors i sentiments.

Setembre_Joc Inventar Contes

Tots els tallers son impartits per la Sandra, responsable de Contes de mantega de llet de vaca Suïssa, que ha ideat aquest nou concepte d’extraescolars per a potenciar la capacitat innata dels nens de crear i imaginar històries. Deixant-los expressar lliurement i sense pressió, els nens exterioritzen sentiments i expressen de manera artística els seus pensaments i emocions, gaudint de cada pas del procés. Una manera molt saludable d’entrar en contacte amb les seves propies emocions, d’aprendre, de treballar la imaginació i de gaudir del plaer de llegir i escriure.

Les activitats tindran lloc a la llibreria A peu de pàgina (c/major de Sarrià 50 Tel. 93 280 60 50), una llibreria que s’ha convertit en la llibreria de referència del barri, per la qualitat de tots els títols que ofereixen i per les ganes de la Gemma, la seva llibretera, de fer coses, d’integrar-se al barri, d’oferir propostes de qualitat per a petits i grans. Des de clubs de lectura, contacontes, club del tupper… i ara aquests tallers creatius sempre al voltant dels llibres.

Ja els van fer el curs passat amb molt èxit. Aquí teniu un video del reportatge que els van dedicar a BTV per si voleu veure com és i saber la opinió dels petits protagonistes. A mi m’ha encantat la proposta!

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.