El peixet vermell segueix triomfant

Avui recupero una entrada que vaig fer l’any passat sobre jocs d’ordinador per a nens. La podeu veure aquí.

Ara l’Emma ja té tres anys i li agrada molt fer servir l’ordinador. Segurament el seu pare i jo en tenim la major part de culpa, ja que és la nostra eina de treball i l’utilitzem molt. En teníem un de petitó i li hem deixat per ella, i sap fer servir el ratolí molt bé, posar el youtube per mirar dibuixos i entrar en els accessos directes que hem posat per a ella a l’escriptori.

Un d’ells és cap a la pàgina de jocs educativa Poisson Rouge. Com ja us vaig explicar, té mil jocs per anar investigant i descobrint, en diferents idiomes i per a totes les edats.

Kidscorner poisson rouge

imatge de kidscorner (www.poissonrouge.com)

Ara que els nens tenen més temps i sovint demanen més estar davant de les pantalles, aquesta és una bona opció perquè passeu una estona entretinguts jugant en família. Encara que sigui davant de l’ordinador.

2 Respostes a “El peixet vermell segueix triomfant”
  1. Natalia

    Poisson Rouge es una pagina ESPECTACULAR per a nens. El primer es que no te cap link ni publicitat que els pugui portar for ade la pagina, la qual cosa evita que pugui anar a parar on no volem. La pagina es inmensa i hi ha desenes de activitats diferents (casi cada vegada que la nostra filla entra, descobrim algo que no sabiem que existia)per edats diferents, el funcionament es molt intuitiu, poden aprendre moltissimes coses i desarrollar habilitats molt diferents. Definitivament el millor web que hi ha per nens, de molt lluny!

    Dit aixo, obviament s’ha de regular i limitar el temps d’us diari, pero si heu de triar un lloc on els nens puguin estar segurs, aprendre i divertir-se, Poisson rouge es ideal

    • Sarrià Petits

      Gràcies pel comentari Natàlia! Totalment dacord. A l’Emma li va a èpoques. A vegades demana jugar o veure videos gairebé cada dia i a vegades es passa setmanes sense fer ni cas a l’ordinador. Però de moment es cansa sola al cap d’una estona de jugar.

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.