Croissants casolans ràpids i fàcils.

L’altre dia a la pàgina www.madewithlof.com vaig topar amb aquesta recepta fàcil i ràpida i apta per a nens: croissants de xocolata fets amb pasta de full i preses de xocolata normals i corrents. Jo que no sóc molt de cuinar, quan veig algo bo i fàcil m’hi tiro de cap.

I aprofitant que venien uns amics, els vaig fer servir de conillets d’indies i la meva peque de 2 anys i jo ens vam tancar a la cuina manos a la obra. Per fer-los s’ha de tallar la massa rodona de pasta de full en 8 triangles, posar-hi tres o quatre preses de xocolata de la que més us agradi a sobre, enrollar-ho tot, tancar les puntes i posar-ho al forn 10 minuts. Ella em va ajudar a posar la xocolata a cada porció i a tancar les puntes perquè no s’escapés un cop dins el forn.

Jo no vaig fer foto… però mireu com queden!

croissant madewithlof.083

Estaven boníssims i els convidats ens van donar un excel·lent. Com que l’Emma, la meva filla, no és molt de dolç després se’m va acudir que es pot adaptar la recepta i fer-ne de pernil i formatge, amb un trosset de frankfurt a dins… imaginació al poder! La qüestió és passar una bona estona a la cuina i fer-se un bon berenar.

Si voleu saber tots els detalls de la recepta d’aquest croissants fets amb molt d’amor els podeu trobar aquí, amb fotos de cada pas. I no deixeu de cotillejar la resta de la pàgina, està plena de coses boniques i idees originals.

3 Respostes a “Croissants casolans ràpids i fàcils.”
 1. Montse

  Aquest cap de setmana vaig provar de fer els croissanets i vam quedar la mar de bé! Fàcil, bo i resultón :)

  • Sarrià Petits

   Que bé Montse! m’alegro que t’hagi servit la recepta :) Una abraçada i gràcies per comentar.

 2. Maggie

  Hey Mel!!!Giving your lover sex by proxy with someone else? An unusual idea I’d never codsrneied…Of course as soon as you brign God into your relationship, you’ve got at least a threesome, which is bound to complicate things.

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.