[TANCAT] Cotó Fluix, botiga i tallers

Per

desembre 19, 2013ComprarCap comentari

Aquesta setmana hem anat a conèixer la botiga Cotó Fluix. La van obrir fa un any dues germanes, la Judith i la Laia. Està a les Corts, al carrer Taquígraf Martí, molt a prop del Corte Inglés i al costat de la plaça de l’Ajuntament.

Coto fluixHi podeu trobar una mica de tot: des d’articles de papereria, caramels i dolços fins a boniques joguines de fusta educatives, puzzles, instruments, baldufes de les d’abans…

Coto fluix

Coto fluix

I ens va agradar molt la seva aposta per tenir coses fetes a mà de creadors de Barcelona, com les samarretes serigrafiades de la Gisela de Pot a Pot, de les que us vaig parlar aquí. També tenen cosetes d’scrap, washi tape, banderoles… i materials de manualitats que no són senzills de trobar al barri.

Coto fluix

L’altra raó per la que hi vam anar és per fer un taller a la seva zona de tallers. Tenen un espai suficientment ampli amb una taula gran on fan manualitats senzilletes per als més petits. Podeu veure tota la seva oferta aquí i també consultar el casal de Nadal de manualitats.

tallers coto fluix

Vam fer el taller del mini tió de fang amb la Laia. L’Emma de seguida s’hi va interessar i ens van fer sentir com a casa. Va tocar el fang, van amassar, li van posar ulls, boca…

tallers coto fluix

unes potes, un nas i una manteta i…voilà!

tallers coto fluix

Com que vam anar relativament ràpid, mentre la Laia i jo xerràvem, l’Emma, en companyia de la Clàudia, va seguir aprofitant el fang que quedava i va fer algunes formes més que quan s’assequin seran imans de nevera.

tallers coto fluix

tallers coto fluix

Ho vam portar tot cap a casa en una safata i l’Emma està encantada amb el resultat. Porta el tió cap aquí, cap allà, al costat del de fusta… Avui ja estan les figures seques del tot i aquesta tarda les pintarem a casa. Ja us ensenyaré a facebook el resultat.

I quan sortiu de comprar o fer els tallers, allà al costat, a la plaça de l’Ajuntament, hi ha un parc infantil perquè acabin d’alliberar l’energia que els queda.

Cap resposta a “[TANCAT] Cotó Fluix, botiga i tallers”

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.