Comprar roba de nens: Siete pecas

Fa poc vaig descobrir Siete Pecas, una botiga online per comprar roba de nens on t’ho quedaries tot. Ara estan de rebaixes, així que si voleu fer un cop d’ull, podeu endur-vos roba molt xula molt bé de preu.

siete pecas

Si jo fes una botiga online de roba de nens amb les marques que més m’agraden, s’assemblaria molt a aquesta. Sembla mentida però sembla que m’hagin llegit el pensament i hagin posat la meva roba de nens preferida junta perquè no pugui aguantar la temptació.

És curiós quan tens nens… jo vaig més tirada que mai. En canvi a ells els hi compraria tot.

Tot un descobriment la marca Indikidual i els seus estampats de fruites ideals per a l’estiu.

camiseta-snuggy-ej2adl

Molt fan de tota la robeta i banyadors de Picnik. A més són de Barcelona i per mi és un plus :)

picnik

També molt xula la marca Mói, amb els seus estampats d’ocells. Jo sí que trobo que, amb moderació, els tons foscos també queden bé als nens.

moi

També hi ha marques de les que us he parlat al blog, com Piu et Nau, de la que l’Emma és gran fan. O Pot a Pot, que vaig conèixer quan tot just començava i ara la veig en moltes botigues. Felicitats Gisela!

banner-PotaPot

I si voleu el look complet, tenen les mítiques Victoria i per als més peques, els mitjonets Trumpette, que simulen una sabata i queden moníssims.

trumpette

Apa, ja em direu si també heu picat ;)

Totes les fotos son de la web i facebook de Siete Pecas.

Una Resposta a “Comprar roba de nens: Siete pecas”
  1. Àngels Ferrer Serra

    M’agrada la vostra botiga!!!Voldria
    interèsarme per las victòria per nados moltes gracies

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.