Centre d’Atenció Pediàtrica Integral (CAPI) al carrer Numància

Per

juliol 5, 2013Criar2 Comentaris

Avui no us explico una activitat per a fer amb nens, tan de bo mai hi hagueu d’anar!! però com que els nens ja se sap que es posen malalts i a vegades és en hores que els CAPs estan ja tancats, us volia donar a conèixer aquest centre que vaig conèixer gràcies a la meva mare que és infermera.

El Centre d’Atenció Pediatrica Integral (CAPI) està al carrer Numància 7-13 (al costat de l’estació de Sants) i inclou servei d’atenció urgent tots els dies de l’any de 8h a 22h.

CAPI

Es va posar en funcionament tot just fa un any i hi treballen pediatres especialistes en immunoal·lergologia, endocrinologia, oftalmologia, cardiologia i nefrologia, entre d’altres, gràcies al treball coordinat amb l’Hospital Sant Joan de Déu.

Nosaltres hi vam portar l’Emma el dissabte passat perquè ja feia dies que tenia molta tos i com que marxàvem fora volíem descartar que no fos alguna cosa més greu que una simple tos.

Hi va anar amb el seu pare i em van enviar aquestes fotos per whatsapp que em van deixar amb la boca oberta.

CAPI

A part de tenir els millors especialistes, han tingut cura de l’entorn adaptant l’espai per als més petits, amb dibuixos, joguines i mobles a la seva mida. Tot i que no deixa de ser un centre d’urgències, l’espai és alegre, colorit i lluminós i estic segura que això sempre ajuda.

Centre d'Atenció Pediàtrica Integral

Per als pares tenen màquines expenedores amb begudes, menjar i també bolquers, tovalloletes… i tot tipus de productes infantils per si amb les presses ens hem oblidat alguna cosa.

Espero que mai l’hagueu de visitar, però he trobat bo de compartir també aquest lloc que es troba molt a prop del barri, per si algun dia us hi trobeu amb la necessitat.

2 Respostes a “Centre d’Atenció Pediàtrica Integral (CAPI) al carrer Numància”
  1. Jenny

    Que bó, just vaig anar ahir amb el Theo per la revisió i em vaig quedar alucinada també!

    • Sarrià Petits

      Maco i amb els millors especialistes en infantil. Que bé tenir-ho aprop de casa.

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.