Casal i mercat de Nadal a Wonderfun

El Nadal ja és aquí i al barri es comencen a preparar activitats molt xules. A Wonderfun ja han obert les inscripcions al seu casal de Nadal perquè us pugueu organitzar els dies de vacances d’escola amb temps.

CASAL DE NADAL EN ANGLÈS

Ja sabeu que a mi m’agrada molt el seu sistema per aprendre anglès (en aquest post us en vaig parlar), ja que és amb immersió lingüística total amb professores natives. I és un lloc de total confiança on podeu deixar els nens tranquiles mentre esteu a la feina.

Del 23 de desembre al 5 de gener faran manualitats de Nadal, jocs i experiments molt divertits, cantaran Nadales, faran ioga, aprendran receptes de cuina… moltes activitats i sempre en anglès, perquè millorin i s’acostumin a un bon accent i aprenguin vocabulari específic relacionat amb cada activitat.

christmas-camp-2016-724x1024

En quant als horaris, hi ha total flexibilitat. Els nens hi poden anar els dies que necessitin, siguin seguits o no, i pel matí o tot el dia.

Per inscriure-us o informar-vos millor podeu trucar al 92 7064414 o escriure a hola@wonderfunbcn.com. O passar-les a veure, és clar!

MERCAT DE NADAL A WONDERFUN

Desde l’any passat que la Maria i tot l’equip de Wonderfun han engegat una iniciativa molt xula, organitzant un mercat solidari de Nadal amb botigues de petit comerç de la seva confiança.

Aquest any serà el dia 16 de desembre i hi participaran moltes marques relacionades amb el món infantil com: Didongo, Repollos Rebeldes, Hoaklumpen, Mon Petit Nicolàs i també altres per a tots els públics com PIN, Bianca’s o estem-B.

A algunes les conec de quan estava a la redacció de Mammaproof. Tinc moltes ganes de conèixer la Frida de Hoaklumpen, de veure a l’Ana de Repollos Rebeldes (la seva juguetería al carrer Villaroel 229 és molt xula!) i de cotillejar els gadgets divertits de PIN Barcelona.

mercat-nadal-wonderfun

Hi haurà zona infantil amb monitores que jugaran amb els nens i faran pintacares.

I la mateixa tarda es farà un sorteig d’una cistella amb productes nadalencs i tota la recaptació del sorteig anirà destinada a Pangea Solidaria per al seu projecte “Giving Smiles”, de la posada en marxa d’una ludoteca al camp de refugiats de Katsika (Grecia).

Una bona raó per passar per allà, conèixer marques diferents, que els nens passin una bona estona, i fer un cop de mà a la gent que s’arremanga per fer coses bones per als altres, que tal com està el món, tota ajuda és bona.

Ens veiem allà!

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.