Casal de Nadal esportiu en un entorn únic. Descobreix el Sant Gervasi!

Ja us vaig parlar a l’estiu de la piscina del club de Tennis Sant Gervasi i de l’espai espectacular on es troba. La veritat que quan hi vaig anar per primera vegada no el coneixia i el lloc em va semblar un luxe, en plena muntanya de Collserola i alhora molt a prop de Sarrià. No hi ha sorolls de ciutat i s’hi respira molta pau i tranquilitat.

terrassa-restaurant-collserola

El club, a part de tenir gimnàs, restaurant i piscina, és principalment un club de tennis i durant el curs hi fan extraescolars per a nens i nenes. I casals durant els dies de vacances, ja sigui Nadal, Setmana Santa o estiu.

Casal de Nadal esportiu del Sant Gervasi

Si als vostres nens i nenes els agrada l’esport i el tennis no se m’acut lloc millor de la zona on practicar-lo. Si penseu que està molt allunyat, tenen autocars que surten desde 4 punts de Barcelona i estan inclosos en el preu del casal.

Ja que nosaltres treballem, al menys que ells sí que tinguin l’oportunitat de passar les seves vacances movent-se i a l’aire lliure, oi?

tennis-terra-batuda-collserola

El casal és per a infants i joves de 4 a 16 anys. Es faran classes de tennis d’iniciació, tècnica i perfeccionament amb monitorns especialitzats, de 2.5 hores diàries. I a més a més altres activitats esportives i també jocs tradicionals i jocs de sala com música, tallers, manualitats…

Les inscripcions són per setmanes de 4 dies:

  • del 27 al 30 de desembre
  • del 2 al 5 de gener

Aquí teniu tota la informació. Podeu informar-vos o fer les inscripcions al 93 473 04 26 o per email a rvtennis@rvtennis.com

casal-nadal-tennis-sant-gervasi

 

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.