Caixa de fusta per joguines DIY

Sembla que desde que vaig tenir la idea de fer una caixa de fusta per a les joguines de l’Emma i en Martí em persegueixen idees que vaig trobant per internet.

La qüestió és que vaig veure aquesta foto en el blog de la Macarena Gea i em va inspirar.

caixa fusta joguines

A mi no m’agraden les habitacions tan blanquetes i pulcres, però em va donar una idea per fer una caixa jo mateixa utilitzant una caixa gran de vi o de fruita d’aquelles de fusta més bona i posant-li unes rodetes d’Ikea. Una manera senzilla i xula de tenir un lloc per guardar joguines.

I com si algú sapigués que mai tinc temps de res, al cap d’uns dies trobo aquest anunci de Sweetpack que us vaig ensenyar a facebook. Una super temptació. Ho compres tot i ho personalitzes al teu gust. Una mica més car, però mooolt més còmode.

caixa rustica diy

sweetpack

I mentre donava voltes a l’opció de comprar-ho, avui la Bea del blog con botas de agua va i publica això.

Cajon-juguetes-16

D’un calaix vell llençat a les escombraries n’ha fet una caixa preciosa per les joguines i els llibres de les seves filles. Així que ja tinc el dilema servit. Ja us explicaré si em decideixo i us ensenyo el resultat.

La meva intenció és guardar-hi joguines, però ja m’estic imaginant al Martí ficat a dins i a l’Emma empenyent-lo per tota la casa :)

2 Respostes a “Caixa de fusta per joguines DIY”
  1. Vinyet Duran

    Jo també tinc aquesta idea al cap des de fa temps!!! I quan he vist el post de cbda he pensat “a veure quan t’hi poses”, hahaha! Ja ens ensenyaràs què has fet al final.

  2. Sarrià Petits

    Sí, jo no sóc molt manetes, però en això crec que me’n sortiré. L’únic que em falten són hores! :)

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.