BoTwist, iconografia gallega transformada

L’altre dia es va posar en contacte amb mi l’Ani, una de les creadores de BoTwist, per explicar-me el seu projecte i per donar-lo a conèixer. Com que em va agradar molt, aquí us el presento.

El seu és un altre cas d’emprenedoria relacionada amb la maternitat. L’Ani i l’Elena son dues amigues gallegues que venen del disseny gràfic i l’interiorisme, però que arrel de la seva maternitat decideixen crear aquesta línia de roba tan original: “nos encantan los tejidos y las texturas agradables, y nos chifla diseñar estampados, así que hemos mezclado las dos cosas y hemos empezado por una colección de camisas para mujeres, niñas y mamás”.

estampats

Camises nena mare

Els seus estampats s’inspiren en la rústica iconografia gallega, però li han donat un gir (un twist!) transformant-la en dissenys delicats i bonics. Així neixen els estampats de Pimientos de Padrón, Galleguiñas, Nécoras y Peliqueiros.

girls collection

BoTwist

Els teixits que fan servir són de cotó 100% i la col·lecció és petita, però molt cuidada, amb un producte 100% made in Spain recolzant així els proveïdors i artesans locals.

Si voleu comprar aquestes creacions tan originals, fresques i divertides per aquest estiu, ho podeu fer a través de la seva botiga online. Moltes felicitats BoTwist i molta sort en aquest projecte!

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.