7 maneres de penjar els dibuixos dels nens

Per

setembre 25, 2014Crear1 Comentari

Avui parlant amb la meva germana miràvem la millor manera de penjar els dibuixos dels nens a la paret i que quedessin bonics. Ella li ha fet a la seva filla un racó d’art i li faltava una bona manera de poder penjar les seves creacions. Una altra de les meves aficions és la decoració. M’agrada sentir-me a gust a casa i, desde que tinc nens, els intento fer raconets de joc acollidors, que tinguin cada cosa al seu lloc i això m’ajuda a que estigui tot més recollit i endreçat.

Així que en arribar a casa m’he posat a buscar per internet maneres boniques d’ensenyar els dibuixos dels nostres nens. I ho comparteixo també amb vosaltres. Aquí en teniu unes quantes:

1. Amb fil i pinces de colors.

Així és com ho tenim nosaltres a l’habitació dels jocs. Una paret amb dues linies de fil de color que vaig comprar als xinos i pincetes per aguantar els dibuixos. Podeu jugar amb el tipus de fil i amb les pinces (pintades, sense pintar, petites, grans…). Si mireu el tutorial en la web, veureu que inclús els vostres fills us poden ajudar a pintar les pinces. I així ho feu entre tots.

fil i pinces penjar dibuixos nens

vist a design improvised

2. Amb els fils de cortina d’Ikea.

Els fils més senzills per penjar les cortines d’ikea et poden servir per penjar els dibuixos dels nens.

cortina ikea dibuixos nens

vist a style files

La versió més casolana és fer-ho tu mateix amb un fil metàlic i unes pinces d’estendre la roba pintades o decorades amb washi-tape.

pinces i fil per penjar dibuixos

vist a Etsy

3. Amb llistonets de fusta i clips

Poses un llistó de fusta al llarg de la paret, pintat del color que més t’agradi, i li enganxes uns quants clips d’aquests d’aguantar papers que venen a les papereries.

És una idea xula per penjar els dibuixos dels nens i també postals, fotos, notes o papers de la familia en general.

penjar dibuixos clips

vist a apartment therapy

fusta amb clips art display

vist a the idea spot

4. Dins de marcs buits

Una altra manera és recopilar marcs vells, pintar-los de color (o deixar-los tal qual si ja queden bé) i enganxar-los unes pinces del mateix color que aguantaran el dibuix. M’agrada el fet que els dibuixos estan en marcs i queda bé a la paret, però també et dóna la possibilitat de canviar-los tantes vegades com vulguis d’una manera còmoda. Per contra, és difícil que puguis posar molts dibuixos a la vegada.

marcs amb pinces penjar dibuixos

vist a living well spending less

Una variació d’aquesta idea és senzillament posar els marcs buits i enganxar els dibuixos dins amb blu tack o washi tape.

marcs buits dibuixos nens

vist a the artful parent

5. En vertical

Penges un parell o tres de fils metàlics d’aquells que venen amb imans i penges els dibuixos.

penjar dibuixos nens vertical

vist a artful kids

6. En marcs pintats a la paret

Si sou més manetes podeu dibuixar i pintar uns marcs ben xulos i de diferents tipus i tamany a la paret i pintar-los. A dins, amb blu tack o washi tape, podeu posar els dibuixos dels vostres nens. M’encanta aquest espai!

pintar marcs penjar dibuixos nens

vist a chilhood 101

7. Enmarcats

També queden xulos enmarcats. En marcs de diferents colors, a conjunt del mateix color… Nosaltres en tenim uns quants que vam enmarcar amb els marcs d’ikea de colors. Queden bé, però el problema que li veig és que és difícil canviar-los sovint. I els acabem deixant sempre igual.

enmarcar dibuixos nens 2

vist a the imagination tree

I vosaltres, com ho feu? Quina idea us agrada més?

Una Resposta a “7 maneres de penjar els dibuixos dels nens”
  1. laia

    Hola Laia,

    Justament acabem de pintar l’habitació del nostre fill de 5 anys i no voldria penjar coses a les parets :-) En la opció 5 parles d’uns fils metàl.lics amb imans. Em podries dir on es compren? Havia pensat també en penjar uns fils de llana a la porta de l’armari, però potser els fils metàl.lics aguantarien més.

    Moltes gràcies!
    Laia

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.