Sortida al teatre i a dinar per Gràcia

Diumenge passat va fer un dia fantàstic de sol que vam aprofitar molt ben aprofitat. Vam passar-lo per Gràcia, amb l’excusa d’anar al teatre i després aprofitar la migdiada d’en Martí i quedar-nos a dinar per allà.

Vam anar a la sala Porta 4, una sala molt petita, però amb molt d’encant que es troba a tocar de la plaça Virreina (c/de l’església). Costa de veure l’entrada, ja que la porta és una porta metàlica que mai diries on dóna. En creuar entres a un pati, que m’imagino jo que devia ser d’una antiga fabrica, i a dins del pati hi ha l’entrada a la sala.

Pati Porta 4

Entrada Porta 4

L’obra que vam anar a veure és Xup-Xup. Ens va agradar molt i estic molt contenta amb les propostes que hem anat a veure últimament amb els nens. Teatre de qualitat que agrada a petits i grans. Dura una mica més de mitja hora i està recomanada per a nens de 0 a 4 anys. La idea és senzilla, tres cuiners elaboren un plat d’spaguetti. Al voltant d’això, música, imaginació, humor i molta fantasia que connecta d’immediat amb els nens.

xup xup porta 4

xup xup porta 4

Que poden passar sense veure teatre? Sí, és veritat. Però jo penso que algo en el seu caparró queda. Descobrir sales petites, el fet de veure actors i actrius, sentir música en directe, compartir una experiència amb altres nens… Si a mi em va agradar, penso que a ells també. I a jutjar pels somriures i boques badades, em sembla que no vaig equivocada.

xup xup porta 4

xup xup porta 4

Quan s’acaba l’espectacle els nens poden tocar tot el que han vist (i s’han estat aguantant de tocar!) i provar els instruments.

xup xup porta 4

xup xup porta 4

Després de l’obra, en Martí va dormir al cotxet i vam baixar caminant pel carrer Torrijos (allà al costat) fins al Mamás Café. Una recomanació que vaig veure a Mammaproof.org i que ens va agradar molt. Només uns avisos: és estret per cotxets (tot i que n’hi havia com 4 o 5), només té dues trones (aviseu de seguida si en necessiteu) i el cambiador està fatal, la veritat. Però nosaltres personalment hi vam estar molt a gust, el menjar ens va encantar i vam seure en una taula gran al costat d’un sofà on hi havia un cistell amb joguines  i vam tenir la sensació que estàvem a la sala de casa.

mamás café

Què us sembla el plan? Us animo a repetir-lo! Aquest diumenge 16 és l’última funció!

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.