Platja a Sarrià? Sí, a Bar Treze!

Gràcies a la Cris i la Carmen, unes super mamàs inquietes, hem sabut d’aquest lloc on ahir vam anar a berenar. Bar Treze (carrer Major de Sarrià, 115) és un bar molt agradable, on et pots relaxar, prendre una copa i passar una estona tranquila entre amics. Res a veure amb els nens, oi? Però… té una terrassa. I no una terrassa qualsevol. Una terrassa amb sorra de platja!

Bar Treze

bar treze

Vam seure fora, naturalment, i jo vaig prendre un suc de taronja i l’Emma de préssec. No s’hi poden fer grans berenars (és essencialemt un bar de copes i tapes), però sucs i cafès sí que en tenen i ben a prop hi ha la pastisseria Foix de Sarrià o la Bolet, on podeu comprar el que més us vingui de gust i prendre-ho allí.

Estic segur que la zona de sorra no va ser dissenyada perquè hi juguessin els nens, però a nosaltres ens va anar de fàbula. L’Emma va estar encantada i molt entretinguda amb la sorra, les taules de troncs tallats, les decoracions dels arbres… després va venir en Martí i va ser com si no tinguéssim nens.

bar treze

bar treze

L’única pega que li vaig veure és que a la sorra hi havia algunes puntes de cigarret, però la noia encarregada em va dir que devien ser del migdia ja que per norma netejaven la sorra dues vegades cada dia.

La part de dins del bar recorda als bars de les illes, tot molt blanc, decoració minimalista, cartells de fusta… un lloc ideal per relaxar-se després de la feina o per un esmorzar de bon matí amb els peus enfonsats a la sorra i disfrutant de la terrasseta.

Bar Treze

Bar Treze

I per rematar la tarda, vam anar a la fira que des de la festa major hi ha instal·lada a Via Augusta amb Passeig de la Bonanova. Ja feia dies que l’Emma ens ho demanava i s’ho va passar molt bé.

Fira

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.