Plan de tarda: berenar, parc i conte.

Avui us proposo un plan. Ja us vaig parlar aquí de lo molt que aprofitàvem el centre cívic i la biblioteca de Vallvidrera quan l’Emma anava allí a l’escola bressol.

Amb magnífiques vistes a la muntanya, és un lloc de desconnexió de cotxes, on pots berenar tranquilament a la seva terrasseta mentre els nens juguen al parc del davant.

P5031757-1024x768

vallvidrera centre civic

A més a més, avui, la meva amiga Vivi, explicarà contes a la vora del foc a les 17:30h a la biblioteca Josep Miracle, que està a les mateixes instal·lacions del centre cívic.

Així que ja teniu plan. Aneu a buscar els nens a l’escola, agafeu el funicular (el viatge ja és en sí una altra atracció), bereneu al centre cívic, una mica de parc i a la biblioteca a escoltar contes. Què us sembla?

Jo parlo molt, però no sé si podré anar-hi. Ja m’agradaria, per retrobar-me amb els pares de l’escola bressol i veure la Vivi en directe, però en Martí està encara una mica malament de la panxa i si et descuides es pot posar (i posar-te a tu!) maco maco en qualsevol moment. I no se si arriscar-me, la veritat. Decidiré a última hora.

Ja explicareu si us agrada el plan!

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.