Petits! Grans! Llibres! festival a Sant Cugat

Aquest cap de setmana teniu una gran excusa per anar a pasar un dia en familia a Sant Cugat. Des d’avui fins el diumenge 19 d’octubre té lloc la 5ena edició del festival Petits! Grans! Llibres!

És un festival perquè grans i petits comparteixin la música, la creativitat i la literatura. Es desenvolupa en el bosc dels llibres, un espai en l’entorn privilegiat del claustre del monestir de Sant Cugat, creat per un equip d’arquitectes que convida els visitants a sentir-se dins d’un conte.

llibres claustre

Divendres és la festa d’inauguració oberta a tothom i de celebració dels 5 anys del festival i els 10 de l’institut de la infància. Es farà just davant del claustre i podrem veure un espectacle de màgia.

Dissabte i diumenge son els dies familiars forts i hi ha una programació de luxe que podeu veure aquí. Rebuda amb bombolles gegants, contacontes, teatre, titelles, dibuix… i molta música amb concerts entre d’altres de Susu i Lali Rondalla.

petits grans llibres bombolles

llegint claustre sant cugat

petits grans llibres dibuix

petits grans llibres contacontes elisenda roca

petits grans llibres tallers

Una programació familiar amb més de 30 propostes pensades per estimular els vincles de pares i fills mitjançant els llibres.

Per saber horaris, preus, com arribar-hi… cliqueu aquí!

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.