Peek a Boo !

Divendres passat vam anar a protegir-nos del fred i la pluja al Peek a Boo. És un nou local que han obert fa pocs mesos al carrer Santaló, prop de la Via Augusta.

peek a boo

Fan tallers de tot tipus per pares i nens: música, art, cuina, grups de joc… també fan xerrades i organitzen festes d’aniversari. Al matí tenen un servei de ludoteca amb una educadora per a famílies que necessiten deixar els nens unes hores i a les tardes (de 15:30h a 20h) es pot utilitzar de parc infantil per anar a jugar. Això és el que vam fer nosaltres.

Ens ho vam passar molt bé. Les instal·lacions són molt maques i molt de disseny, alegres, amb molt de color i materials de qualitat. Ens van tractar molt bé i ens van explicar com funcionava tot. El local està dividit per zones. La primera que l’Emma va voler visitar va ser la zona d’art.

peek a boo

S’ho va passar molt bé dibuixant amb retoladors. I també li vam posar un davantal i va poder fer servir els pinzells i les pintures que tenia preparades a sobre la taula. Quin perill!

Pels finestral de l’aula hi entrava molta llum i vam veure una terrassa amb sorral, que haurem d’anar a investigar quan faci més bon temps, perquè la setmana passada la vam trobar tancada.

peek a boo

En un altre racó hi ha una petita biblioteca amb llibres per a totes les edats. Massa amunt perquè l’Emma s’hi fixés. En canvi, els coixins en forma de peça de puzzle sí que li van fer el pes.

peek a boo

Una altra zona molt xula és la taula de construccions de lego. Les peces es guarden en els tubs aquests tan originals i a sobre la taula hi ha les bases per fer les construccions. N’hi ha de petites per a nens i de més grans per als adults. El pare de l’Emma s’ho va passar genial! Vam estar aquí una bona estona fent construccions, traient peces del calaix, posant peces al calaix,… un bon entreteniment.

peek a boo

peek a boo

Una altra zona súper exitosa del Peek a boo és la part de la cuineta i el supermercat. Vam comprar plàtans, em va servir un cafè, vam treure i posar les torrades de la torradora i la rentadora va centrifugar unes mil vegades. Incansable.

peek a boo

El pare de l’Emma no és tan incansable i, com que aquell dia no es trobava massa bé, va fer un parón per anar al bar, prendre un cafè i llegir el diari mentre nosaltres continuàvem l’exploració del local. Un bar on també hi fan menjars senzillets, amb una pinta… la propera vegada em toca a mi!

peek a boo

peek a boo

I l’exploració va continuar per la zona de joc més “esbojarrat”. Amb un tobogan per a intrèpids aventurers i uns tubs molt xulos de telèfon que van sorpendre molt a la meva filla.  A partir de les cinc la sala aquesta es va omplir molt i era una mica estressant per mi i per l’Emma, que no podia anar al seu ritme de nena de 19 mesos.

També hi ha una sala més tranquila per a nens que encara no caminen o petits com l’Emma, però allà no hi va voler entrar. Les mares que la miraven des del costat de la porta no li van inspirar massa confiança i em vaig quedar sense foto.

peek a boo

I, bé, això no és cap racó de jugar, però… expliqueu-li a ella! Els banys també eren molt de disseny i, com veieu, estan molt ben adaptats per a nens.

En resum, una experiència molt positiva que tornarem a repetir. Si podeu anar-hi abans que surtin la majoria de nens de l’escola a les cinc millor, sobretot si teniu fills petits com és el nostre cas. Quan vam arribar a les quatre vam estar tranquilíssims, però cap a les sis ja se’ns va començar a fer una mica agobiant i vam marxar cap a casa.

Activitat: parc infantil
Preu: 8 euros per nen (o paquet de 10 entrades per 70 euros).
Lloc: Santaló 126, 08021 Barcelona.
Horari: tardes de dilluns a divendres i caps de setmana. Trucar per confirmar disponibilitat (Tel. 933 622 554)


View larger map

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.