Parc del laberint de Barcelona

Feia moooolts anys que no anava al parc del laberint. Recordava haver-hi anat amb els meus pares quan era nena, però inclús vaig haver de buscar a google on es trobava (Pg Castanyers, 1. Per la zona de Montbau, més amunt de la ronda de dalt).

Vam aprofitar que per setmana santa Barcelona estava mig buida per descobrir nous parcs de la ciutat amb la comoditat de no fer cues i trobar aparcament allà on anàvem. Ens va agradar molt i us recomano que hi aneu amb temps. Té molts racons per descobrir!

parc del laberint

L’estrella del parc, però, i on ens hi vam passar més estona és el laberint. Vam veure’l desde dalt i vam fer el recorregut fins a l’altra banda (no és fàcil!).

parc del laberint des de dalt

L’Emma va descobrir aquell dia el concepte de laberint i no se si va entendre molt bé la diversió que hi trobem els més grans en el descobriment del camí correcte. Per ella era molt difícil recordar per on havíem ja passat i per on no i no podía prendre les decisions. Però, de totes maneres, quan vam trobar la sortida es va posar molt contenta!

parc del laberint entrada

També ens vam passar molta estona jugant en aquest llac i mirant els capgrossos. I després vam anar a veure un altra bassa que hi havia una mica més enllà. Els nostres nens allà on hi ha aigua és on s’ho passen millor!

parc del laberint bassa

Són una jardins senyorials, amb molt de bosc i molta vegetació i espais ajardinats molt bonics. L’Emma i en Martí s’ho van passar molt bé simplement anant cap aquí i cap allà sense rumb concret.

parc del laberint escales

Ens va faltar pujar aquestes escales i veure què hi ha per la zona de dalt de tot, però estàvem en mode “slow life” i ho vam deixar per un altre dia. La propera vegada hi anirem a fer un picnic i disfrutar tranquilament de tot.

Més info d’interès:

– Hi ha tres aparcaments gratuïts al costat del parc on deixar el cotxe i al menys el dia que hi vam anar no vam tenir cap problema per trobar lloc.

– S’ha de pagar entrada (sobre uns 2 euros) tots els dies menys dimecres i diumenges que és gratuït.

– Abans d’entrar hi ha lavavos, un chiringuito d’aquests de parc amb algunes taules i una zona de joc infantil amb tobogans i tot lo típic.

Cap resposta a “Parc del laberint de Barcelona”

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.