Nucli zoològic Cal Castillo

NOTA: ens han fet saber que el nucli zoològic Cal Castillo està tancat al públic. Els animals només es poden veure desde la tanca i en uns anys s’haurà de tancar definitivament. En aquest grup de facebook (https://www.facebook.com/groups/113380992054008/) podeu seguir totes les novetats.

Aquest cap de setmana hem anat a un zoo molt peculiar que es troba ben aprop de Barcelona, a la carretera de l’Arrabassada, en plena muntanya de Collserola.

Es tracta de tres grans esplanades a tres nivells on hi passegen cabres, cèrvols, ases, ponis, ànecs, oques, emús i porcs. Als nens els encanta perquè poden caminar entre els animals, que campen lliurement, i inclús tocar-los.

nucli zoològic cal castillo

Nosaltres els hem portat unes quantes pastanagues que han fet les delícies de cabres, cèrvols i rucs. Si aneu amb nens petits, com era el nostre cas, s’ha d’anar molt en compte perquè els animals a la que veuen una bossa ja venen de seguida a demanar i poden ser molt insistents. Amb lo petitona que és l’Emma, l’hem hagut de pujar a coll perquè no la tiressin a terra les cabres.

nucli zoològic cal castillo

Els animals estan farts de tant de pa i les pastanagues han triomfat bastant.

nucli zoològic cal castillo

Un cop hem repartit tot el que duiem ha estat molt més fàcil observar els animals tranquilament. Hem baixat a l’esplanada de baix on hi havia les oques, un emur, més ases i dos porcs molt mansos. Les oques les hem esquivat, no me’n fio ni un pèl. I l’Emma s’ha quedat fascinada amb el porc, que era enorme.

nucli zoològic cal castillo

Recomanació: aneu-hi aviat, abans que es comenci a omplir de gent. I porteu calçat que no us importi haver de netejar de fang i caca d’animal :)

nucli zoologic cal castillo

Una bona manera de passar el matí, en plena natura, disfrutant del solet i el bon temps que ens està fent.

Si hi voleu anar, aquí estan les indicacions. Ja em direu què tal!

– Activitat: visita al nucli zoològic de Cal Castillo.
– Lloc: urbanització Sol i Aire de Sant Cugat del Vallès. Des de Barcelona, agafar la carretera de l’Arrabassada. Tirar cap a Sant Cugat i un cop passat Sant Medir, tirar a la dreta cap a la urbanització Sol i Aire. Agafar l’avinguda del llac i seguir les indicacions.
– Quan: dissabtes, diumenges i festius.
– Horari: de 10h a 13h.
– Preu: és gratuït, només demanen la voluntat per alimentar i tenir cura dels animals.
– Telèfon: 93 674 90 11


View larger map

3 Respostes a “Nucli zoològic Cal Castillo”
 1. victor

  Bon lloc per anar-hi i molt xulo el blog, Laia. Felicitats. Me l’apunto.

  • Sarrià Petits

   Gràcies Víctor. Si tens alguna recomanació ja ho saps, és benvinguda.

 2. olga

  Desgraciadamente desde el dia 11 de enero del 2015 la generalitat y el ayuntamiento de Sant Cugat le han hecho cerrar el recinto a las visitas. Aun se puede acceder a la entrada donde podreis dar de comer a traves de la berja-balla a los animales y hacer donaciones pero no se puede entrar. Es una lastima.

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.