Benvinguts a Sarrià Petits!

Hola! Aquí comença aquest projecte que em fa molta il·lusió. Visc a Sarrià i fa un any i poc vaig ser mare per primera vegada. Durant aquest temps, ja sabeu com va, he estat ben distreta! :) i entre les meves distraccions estava (i encara està) trobar llocs interessants on la meva filla i jo ens ho poguem passar bé juntes.

I així neix aquest projecte, amb la voluntat de compartir amb tots vosaltres les meves troballes i de posar en comú la informació que he anat recopilant de llocs, projectes, escoles, botigues,… dedicats als nens i les families de Sarrià. Espero que us resulti interessant i us serveixi d’inspiració!

3 Respostes a “Benvinguts a Sarrià Petits!”
 1. Cris

  Hola! acabo de descobrir aquest blog gràcies al Petit Drac! està mooooooolt bé tot això que expliques i proposes! JO també he estat mare fa 20 mesos i pel mes que ve espero un altre nen i no saps com m’agrada trobar un blog així…
  Aniré seguint-vos i fent propostes a “recomanacions”.
  Merci!!!!!!

  • Sarrià Petits

   Hola Cris! m’alegro que t’agradi el blog :) Jo també vaig al petit drac, em falta una entrada recomanant-los! que a mi i a la meva filla ens encanta.
   Genial que enviis propostes, és del que es tracta, que entre tots ens aconsellem coses! Una abraçada!

 2. Agata - Las Orejas de Tití

  Hola! Acabo de aterrizar en tu blog desde la web de Mammaproof y me encantan las recomendaciones que das! Nosotros vivimos muy cerquita de Barcelona pero siempre pienso que la aprovechamos poco. A ver si nos lanzamos a hacer algunos de los planes que propones! ;)

  Un saludo!
  Agata
  http://www.lasorejasdetiti.com

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.