Hem descobert Granja Aventura Park! Animals i circuits d’aventura molt a prop de Barcelona

Avui comparteixo amb vosaltres la nostra última escapada. Una activitat per fer amb nens molt a prop de Barcelona que us agradarà.

170429-granjaaventurapark-01

Fa molt de temps que coneixia Granja Aventura Park, tothom en parlava molt bé, però mai hi havíem anat en família. Finalment el cap de setmana passat hi vam anar i el resum el van fer els meus fills quan marxàvem: “Mama, ens ho hem passat bomba!” :) I no m’estranya perquè està genial perquè nens de totes les edats ho passin bé. Ara us explico una mica i sobretot us poso imatges, que valen més que mil paraules!

170429-granjaaventurapark-03

Toca toca d’animals de granja

Un dels pilars de Granja Aventura Park és que els més petits puguin tocar i estar en contacte amb els animals de granja. Hi ha una zona oberta sempre on es pot entrar, tocar els animals, veure’ls… Hi ha vaques, gallines, cabres, ovelles, conills, porcs… de tot. I a dins de cada gàbia hi ha una zona de “relax” per als animals, cosa que vaig trobar molt bé. Quan l’animal no vol ser molestat, es posa en aquella àrea i allà els nens no hi poden passar. Així també poden vetllar pel seu benestar.

Quan hi vam anar nosaltres en moltes de les gàbies estàvem sols i va ser tot molt tranquil.

170429-granjaaventurapark-13

170429-granjaaventurapark-19

170429-granjaaventurapark-14

170429-granjaaventurapark-15

Activitats i descoberta d’animals exòtics

Només entrar hi ha un panell on t’explica les activitats dirigides que es fan aquell dia i en quins horaris. Va molt bé per programar-se i nosaltres les vam fer totes. La primera va ser una d’animals exòtics. La dirigia un biòleg i, a part d’ensenyar-nos els animals i deixar-nos tocar alguns, explicava característiques de cadascún i una mica ens va voler transmetre el respecte també per animals que no són tan “monos” però que són molt importants, s’han de cuidar igual que la resta i que a més a més sovint no són tan perillosos com ens els pinten.

170429-granjaaventurapark-02

També ens vam apuntar a donar menjar als animals, com no! Els nens ho van gaudir moltíssim.

170429-granjaaventurapark-20

170429-granjaaventurapark-21

170429-granjaaventurapark-23

I també vam estar una estona asseguts mentre pintaven el seu got i plantaven un enciam que ens hem endut a casa per fer amanida en un parell de setmanes ;)

170429-granjaaventurapark-28

Circuits d’aventura i tirolines per a totes les edats

El segon pilar del Granja Aventura Park, com el seu nom indica, són els circuits d’aventura. N’hi ha quatre i estan separats per edats. N’hi ha dos a partir de 6 anys, que són de tirolina i lianes, un per petits fins a 4 anys i un altre a partir de 4 anys en endavant. Així que tots els nens tenen l’oportunitat de provar-ne un o altre.

Els meus van repetir el circuit vermell moooltes vegades.

170429-granjaaventurapark-05

I l’Emma va provar i s’ho va passar bomba a la tirolina i lianes del circuit més de grans.

170429-granjaaventurapark-06

170429-granjaaventurapark-31

Tracte excel·lent i instal·lacions respectuoses amb l’entorn

També volia destacar un parell de coses en les que jo sí em vaig fixar i em van agradar molt. I que penso que fan molta diferència a l’hora de decidir-se per recolzar un projecte i repetir experiència.

En primer lloc em van agradar molt tots els monitors que dirigien les activitats i vigilaven les instal·lacions dels circuits. L’amabilitat, el respecte i el bon humor sempre presents. Tots són molt joves i la seva relació amb els nens era molt com de monitors d’esplai. Dient les coses quan calia, però ben dites i sempre amb molta complicitat.

I també, com podeu veure en totes les imatges, em va agradar que les instal·lacions estan fetes i pensades respectant molt l’entorn natural on es troben. Les casetes, gàbies, circuits… tot fet amb fusta i cordes. La zona de pícnic amb pedres i troncs… res asfaltat… Et fa sentir que ets realment al camp i no en un parc d’atraccions posat de qualsevol manera al mig del bosc.

170429-granjaaventurapark-09

170429-granjaaventurapark-32

Fins i tot les atraccions i jocs per als nens estan fetes amb materials naturals, demostrant així la seva aposta pel joc lliure i en contacte amb al medi possible.

170429-granjaaventurapark-33

170429-granjaaventurapark-34

170429-granjaaventurapark-12

Una experiència molt xula, un lloc genial per gaudir en família i molt a prop de Barcelona (30 minuts vam trigar).

Com a coses pràctiques: no s’hi pot entrar aigua, però hi ha fonts. Hi ha zona de picnic per si us voleu portar el dinar. Si no voleu carregar, també hi ha un parell de bars on podeu comprar entrepans, snacks, begudes… I tot i que hi ha ombres i tendalls, si hi aneu a la primavera penso que estareu més fresquets de temperatura i gaudireu més.

Ja em direu què us ha semblat!

A la seva web teniu tota la info. Sovint fan activitats segons temporada i també hi podeu anar a celebrar aniversaris.

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.