Escoles Bressol

Quan vam començar a buscar llar d’infants per a l’Emma no teníem ni idea de l’oferta que hi havia al barri, per on començar a buscar, ni de quines guarderies eren bones i quines no. Em vaig espavilar buscant per internet i preguntant a altres mares i pares al parc. I, finalment, vam anar personalment les que havien millors referències.

En la meva opinió, escollir una bona escola bressol és molt important. Estàs confiant el teu fill petit a algú altre i s’ha d’estar segur que estarà ben atès i en les millors mans. Penso que seria molt interessant que entre tots ens poguéssim donar consells i explicar experiències per ajudar-nos uns als altres a tenir una bona guia a l’hora de decidir quines escoles valen la pena per als nostres fills.

Obro aquest espai a tothom perquè pogueu compartir la vostra informació. Ho podeu fer deixant un comentari al final d’aquesta mateixa pàgina o bé enviant-nos una recomanació i jo ja la posaré a l’abast de tothom. Segur que la teva informació serà molt benvinguda!

——————————————————————————————————-

[catlist id=20 excerpt=yes template=default]

4 Respostes a “Escoles Bressol”
 1. MARTA

  Enhorabona per la iniciativa :) !!!!
  Molt interessant per les mamis del barri.

 2. Sarrià Petits

  Gràcies Marta! Espero que faci servei! :)

 3. Lourdes Figuls Clemente

  Hola!
  M`ofereixo a fer de cangur per els vostres fills/as , recollir.los a l’ escola i portarlos a passejar i cap a casa, jugar i bany,etc etc…

  Tinc 52 anys, pro m’ encanta la canalla, seria per les tardes, truc-hem i parlem!!!
  606-44-52-65.
  Gràcies.
  Lourdes.

 4. Stefi

  Bona tarda! Estem buscant llar d’infants pel nostre fill que haurà de començar aquest octubre amb 4 mesos.
  Vivim al carrer Balmes entre Plaça Molina i Pàdua, per anar bé hauria de ser a prop d’aquesta zona o bé a prop de la zona de carrer Mandri que és on treballo.

  Alguna recomanació?

  Moltes gràcies!

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.