En poni pel parc de l’Oreneta

A principis de setembre, abans de començar l’escola, vam escapar-nos un matí al parc de l’Oreneta: un bosc urbà amb trenet, ponis, bar, picnic, zona de jocs, restaurant… i unes vistes de Barcelona incleïbles! Ja hi havíem estat altres vegades, us ho vaig explicar aquí i aquí, però aquest cop hi anàvem perquè l’Emma va dir que li feia il·lusió pujar als ponis.

Vam començar l’excursió cap a dalt del parc com sempre collint garrofes per dur-les als ponis i ases. I de passada també es van colar algunes pinyes a la motxila, no fos cas que les necessitessim per alguna cosa després! :)

ponis parc de l'oreneta

Els ponis estan a les instal·lacions del Poni Club Barcelona dins del parc. El club organitza colònies, aniversaris, classes d’equitació… i també els caps de setmana i festius de 11h a 14h es pot muntar. Donar una volta ens va costar 8 euros (tarifa 2013). No és per anar-hi cada dia, no? No tenia ni idea del preu i vaig al·lucinar una mica.

L’Emma ja havia pujat en poni abans, quan vam passar un cap de setmana al càmping ecològic Vinyols Camp, i ja sabia que li agradaria. Ens va tocar la Morita i així vam pujar de contentes.

ponis parc de l'oreneta

ponis parc de l'oreneta

La segona part del plan era quedar-nos a dinar al restaurant Bellavista, un mirador forestal amb carta de menjar ecològic que té molt bona pinta i unes vistes precioses. És imprescindible reservar i nosaltres no ho havíem fet, així que ens en vam tornar cap a casa. Però el tinc a la llista i queda pendent per un altre dia. Ja us explicaré!

restaurant bellavista

restaurant bellavista

Una Resposta a “En poni pel parc de l’Oreneta”
  1. mama gardenia

    Avui al matí he llegit el teu post i hem decidit seguir la proposta. La nostra experiència però no ha estat gens bona. http://wp.me/p5kShF-mt

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.