El 5º Pino, terrassa i zona de jocs en un ambient de lo més cool

El bar de moda del moment, el 5º Pino, no està malament tampoc per anar-hi en familia.

El quinto pino

La part de dins del restaurant, al meu entendre, no és apta per a nens petits: escales, pas molt estret entre les taules, sala petita, sense trones i amb el bany petit i sense cambiador.

Però quan arriba el bon temps treuen la terrasseta a fora i aleshores és totalment diferent. Bé, segueix sense haver-hi trones, però es pot deixar un cotxet al costat de la taula o si els nens són més grans o ja caminen poden córrer lliurement pel jardí que hi ha al costat de la terrassa.

El quinto pino

Si necessiten més distraccions, ben aprop, hi ha també un petit parc infantil tancat i molt segur on també hi poden anar una estona després de menjar. Per la meva filla, que d’aquí res farà dos anys, el parc era del tamany perfecte. Als nens més grans potser se’ls queda una mica petit.

El quinto pino

S’hi pot anar simplement a fer un cafè o a dinar. La carta és senzilleta, amb entrepans, hamburgueses, tapes i platillos, pasta… però tot correcte. I tot i estar al costat de la Bonanova i el seu tràfic el lloc sota els pins i a l’ombreta és prou agradable.

El quinto pino

5º Pino
Passeig de la Bonanova, 98
(Cantonada amb Via Augusta)
Barcelona 08017
T 932 522 281


View larger map

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.