El parc els tobogans gegants de Sant Cugat

turo de can mates 2 tobogans gegants

Ara que sembla que arriba el bon temps, us volia recomanar un parc de Sant Cugat que ens va agradar molt a tots. Des de Sarrià s’hi arriba molt ràpid en cotxe però també podeu anar-hi en ferrocarril, que als nens sempre els agrada. Està molt a prop de Mercantic, així que pot ser un bon plan de diumenge per a tots.

tobogans gegants sant cugat

El top10 del parc són els tobogans gegants que té. N’hi ha molts i molt variats i explorar-los i tirar-s’hi ja dóna per una bona estona i fa que el desplaçament valgui la pena.

Però també ens va agradar molt la resta de coses. Es nota que ho ha fet algú que coneix les necessitats dels més petits. Terra de sorra, elements naturals, llocs per escalar, circuits… Està genial.

turo de can mates 1 sant cugat

turo de can mates 7 parc natural

turo de can mates 8 escalada

Hi ha una part de dalt per als més grans i una a baix per als més menuts, que segueix la mateixa filosofia, pero amb tamany reduït. Els meus dos van estar entusiasmats amb cada cosa que descobrien.

turo de can mates 6 parc

turo de can mates 5 memory

I ja per acabar-ho de fer perfecte, hi ha un parell de tirolines. Impossible que no us agradi.

turo de can mates 4 tirolina

Penso que te suficient “chicha” com per passar-hi el dia. Hi ha taules de picnic per si voleu dinar o berenar. I està al peu del Turó de Can Mates, que dóna nom al parc i on s’hi pot pujar i fer una mini excursió per veure les vistes de Sant Cugat i explorar el bosquet.

turo de can mates 3 sant cugat

Què et sembla? T’hi animes? Hi has estat?

Adreça: . Aquí pots veure-‘l al mapa.

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.