El bar i la terrassa del centre parroquial de Sarrià, un lloc per descobrir.

El papa de l’Emma en va fer 40 fa unes setmanes. Volíem convidar amics i família i, buscant un lloc on celebrar la festa i guiada per recomanacions, em vaig topar amb el bar del centre parroquial. La veritat és que poques vegades passejo més amunt del passeig de la Bonanova i no ho coneixia. Es troba al carrer Pare Miquel 8, al costat de Major de Sarrià i just darrera del mercat.

centre parroquial 1

A priori és un lloc on no hi entraries, ja que sembla que sigui exclusiu per als socis del centre parroquial, però el cert és que està obert a tothom i, a més a més, un cop a dins et trobes amb un espai gran i ample i, el millor, una fantàstica terrrassa interior.

terrassa centre parroquial

Aquí és on vam celebrar la festa. La terrassa està oberta per celebrar aniversaris, sopars, dinars… el Cèsar, que porta el bar, us pot facilitar el menjar, begudes… tot el necessari i a preus molt assequibles. S’adapta a tot tipus de propostes.

centre parroquial 2

A part de festes i celebracions, també s’hi pot anar a berenar després de l’escola o a dinar o sopar un dia qualsevol. És perfecta per anar-hi amb nens perquè és un espai gran però tancat, on no t’has de preocupar si van molt lluny o surten al carrer.

terrassa centre parroquial

El centre també té sales interiors que es poden llogar per reunions, o es poden utilitzar lliurement per estudiar per exemple. I a més a més, travessant la terrassa, es troba la porta del teatre de Sarrià, renovat i posat en funcionament de nou no fa gaire. Hi fan concerts, teatre per a nens, teatre per adults, representacions de Nadal…

Un gran lloc per aturan-nos i descansar en els nostres passejos pel barri. I queda afegit a la llista de llocs on celebrar festes que vaig fer aquí.

2 Respostes a “El bar i la terrassa del centre parroquial de Sarrià, un lloc per descobrir.”
 1. Judith

  Estem interessats en conèixer les condicions de lloguer de la sala per a la celebració d´un bateig. En aquest cas, horaris i preus.
  Moltes gràcies.

  Judith

 2. Dolors

  Hola!
  Estem interessats en celebrar una festa de bateig un diumenge a la tarda per unes 30-40 persones
  Us agrairia si em podeu passar informació.
  Moltes gràcies!

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.