De càsting amb en Martí

Abans de setmana santa vam anar de càsting. La Vanesa i la Marta, dues mares emprenedores, han creat Kiraw, una nova marca de roba per a bebès i ens van convidar a participar. Prometien un passeig pel parc de la Ciutadella, fotos xules i un picnic i vam acceptar encantats!

Martí

Kiraw és un a marca de roba de cotó Pima 100% per a nens de 0 a 3 mesos (de moment!). I que té d’especial el cotó Pima? elles ens ho expliquen en el seu blog “El Algodón Pima posee la fibra más fina y larga del mundo, lo que le dota de una suavidad y brillo inigualables, permitiendo la producción de hilados finos, uniformes y muy resistentes destinados a la confección de prendas de una calidad y textura insuperables, y de una durabilidad extraordinaria.”

A més a més el cotó Pima que fan servir és orgànic certificat, els tints no són tòxics i les etiquetes reciclades. Aquesta és la filosofia Kiraw: el millor per als nens, fet seguint una cadena de muntatge respectuosa amb els productors i amb el medi ambient. Jo vaig tocar les teles que tenen de mostra i són molt suaus i gustoses.

kiraw

Bàsics, bodies, pijames… d’aquí poc a les botigues!

Les fotos les va fer en Julio, de FotoCasares, molt amable i professional. Si necessiteu fotos infantils, familiars, per festes d’aniversari o qualsevol event, estarà encantat d’ajudar-vos.

Martí

Martí i jo

I per acabar-ho de rematar, vam atacar un picnic deliciós i vam disfrutar molt del dia i de la bona companyia.

Picnic Kiraw

El pa de plàtan amb nous va ser tot un èxit. Si en voleu la recepta, la Vanesa la comparteix amb tots nosaltres aquí.

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.