Cosmocaixa

Aquest proper diumenge és el primer del mes i, per tant… els museus municipals de Barcelona són gratuïts! S’ha d’aprofitar!

La nostra filla té un any i mig, així que molt de temps en un museu no aguanta, per això aprofitem aquests dies. Fa un parell de mesos vam anar al Cosmocaixa i li va encantar. El nostre truc va ser arribar gairebé a l’hora que obren (les 10h del matí), cosa que no costa massa si el teu fill et lleva cada dia a les vuit, i marxar cap a les 12h quan allò començava a semblar la Rambla. Va ser genial perquè vam poder disfrutar de tot tranquilament.

L’atracció principal per l’Emma va ser el bosc inundat. És una rèplica d’un trosset de bosc innundat amazònic. Pots veure’l per sota l’aigua des de fora a través d’un vidre o entrar dins i notar la humitat i veure la pluja que cau cada 15 minuts.

Cosmocaixa bosc inundat

L’Emma va al·lucinar amb els peixots que hi ha! i després vam fer també un parell de voltes per dins i vam veure anacondes, capibares, ocells, granotes, formigues, tortugues,… vaja, que la nostra filla va quedar impresionada.

bosc_inundat_cosmocaixa_1

Quan ja en vam tenir prou, vam passejar per la sala de la matèria i també li va agradar veure com els nens més grans experimentaven amb les lleis de la física, les llums de diferents colors, els experiments amb boles,… per ella era més un joc, però s’ho va passar bé. També hi ha la part de matèria viva, amb esquelets, peixeres amb peixos,… i també li va interessar.

Per als que tingueu fills més grans hi ha moltes activitats que podeu fer i que jo me les apunto per més endavant. Hi ha el planetari bombolla (per nens i nenes de 3-8 anys), el taller clic (per nens i nenes de 3-6 anys), el toca, toca! (per nens i nenes a partir de 3 anys) o el planetari 3D (per nens i nenes de més de 8 anys). Hi ha entreteniment assegurat per vàries visites!

Activitat: Cosmocaixa, museu de la ciència.
Horaris i preus: consultar a la web. Primer diumenge de mes entrada gratuïta.


View larger map

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.