Coneixes la cova màgica dels xumets de Sarrià? Desvetllem el misteri ;)

Ben aviat, a partir del dia 11 de novembre, els nens i nenes de Sarrià i, perquè no, de tot arreu, tindran un lloc màgic on deixar el xumet d’una manera bonica, imaginativa i respectuosa.

Quan la Cris i la Marta van obrir Aúpali mai s’haguessin imaginat el que amagava el seu pati. Una cova màgica on hi viuen fades i follets que han despertat en tornar a sentir els riures dels nens que cada dia corren per allí. Una troballa així no es podia desaprofitar i, inspirades en la tradició nòrdica de l’arbre dels xumets, l’han adaptat per crear el pati màgic dels xumets.

161022-aupali-joguines-fusta-12

161022-aupali-joguines-fusta-09

Un lloc on tots els nens i nenes que estiguin preparats i convençuts que ha arribat el seu moment, puguin deixar el xumet d’una manera voluntària, conscient però plena de màgia i fantasia.

El dia 11 de novembre serà la inauguració i es farà conjuntament amb la col·laboració de la Gemma, de la llibreria de A Peu de Pàgina.

  • A les 17.30h a la llibreria “A Peu de Pàgina” de Major de Sarrià, 50, es farà un conta contes explicant aquesta història, amb Sandra Domingo, antropòloga i mestra.
  • A les 18.30h s’anirà junts fins l’Aúpali per ensenyar als infants el pati i convidar-los quan vulguin a fer el gran pas.

pati-magic-xumets-aupali

Una preciosa iniciativa en la que estic encantada de col·laborar donant tota la difusió que pugui i que espero que pugueu fer el mateix.

M’agrada quan el petit comerç demostra la seva raó de ser i fa xarxa, fa barri i aporta a tots els que hi vivim un extra de tracte proper i humà que mai podran oferir les grans cadenes comercials. A Sarrià hi tenim moltes persones que creuen en la seva feina i tiren endavant malgrat sigui complicat. Hem de pensar en tots ells aquestes properes festes i tornar-los amb les nostres compres tot el que ens aporten.

Ens veiem el dia 11! ;)

Cap resposta a “Coneixes la cova màgica dels xumets de Sarrià? Desvetllem el misteri ;)”

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.