Bona setmana santa!

Fa gairebé dos mesos que va néixer en Martí i, tot i que hem estat de sort i és un nen boníssim (i moníssim!), m’agrada dedicar-li tot el temps que puc als matins. Banyar-lo, canvia-lo, mimar-lo i sortir a passejar junts són algunes de les nostres activitats. Després de dinar ja torna l’Emma de l’escola i ja no puc estar per ell en exclusiva. Encara estic fent equilibris per arribar a tot i no tinc temps d’escriure al blog tant com m’agradaria.

Per això us convido a tots a seguir-me a facebook (feu un m’agrada aquí), on em resulta més fàcil interactuar, publicar novetats, espectacles, activitats interessants que descobreixo per la xarxa i algunes fotos nostres perquè conegueu el nostre dia a dia.

I ja us dic adéu fins a l’abril, que aquesta setmana toca dedicar-la a les meves dues personetes preferides. Bones vacances!

Emma i Martí

3 Respostes a “Bona setmana santa!”
  1. Lourdes

    No et culpo per voler dedicar-te a ells i no tant al blog. Estan per menjar-se’ls!! Felicitats pel Martí i ja veig que l’Emma segueix igual de maca. Una abraçada.

  2. Carol

    Quina monada de nens!

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.