Agenda de la setmana i més festa major!

Per

octubre 3, 2016AgendaCap comentari

Bon dia! Aquesta setmana és la setmana forta de festa major. Hi ha activitats cada dia. N’he destacat unes quantes, però si no us voleu perdre res, millor mireu el programa. Nosaltres dissabte vam acabar morts :) Aquesta setmana més! Bones festes!

DIMARTS 4 d’OCTUBRE

Xerrada: agressivitat i conflicte. A les 17.30h al centre cívic Vallvidrera. L’agressivitat entesa com una pulsió vital que necessita ser expressada. Parlarem de com ens sentim els adults davant l’agressivitat dels infants i quins jocs permeten que s’expressin d’una manera més “sana”. L’acompanyament dels conflictes més enllà de la moral, el judici i descobrir els recursos que tenen els infants per resoldre’ls per ells mateixos amb la presència de l’adult que l’acompanya i sosté. A càrrec de Neus Llop Guevara, cogestora i acompanyant de La Caseta, projecte d’educació lliure del barri de Gràcia.

Festa major: Actuació infantil i xocolatada. A les 17.30h a la plaça de Sarrià.

DIMECRES 5 d’OCTUBRE

Festa major: Vine a fer un tastet del Petit Drac. De 10h a 12h. Portes obertes perquè pugueu conèixer aquest espai infantil del barri que tant ens agrada.

Concert “Dues princeses barbudes”. A les 17.30h a la plaça de Sarrià.

El castor surt de festa. Veniu a les places a dibuixar, enganxar, retallar, escriure i descriure la vostra festa major! De 16.30h a 19h a la plaça del consell de la Vila.

Espai infantil. Espai de joc i relació per a famílies amb nens de 0 a 3 anys. De 10h a 14h. Al centre cívic Vallvidrera.

Lletra Petita – El racó dels pares. Primeres passes: Narració ‘Història d’un jardí, a càrrec d’Eva González. A les 11h. A la biblioteca Sant Gervasi Joan Maragall.

DIJOUS 6 d’OCTUBRE

Festa major: Cantem i ballem en família. De 17h a 17.30h a la plaça de Sant Vicenç de Sarrià.

Xerrada: els drets de les mares i els nadons. De 18.15h a 19.45h al centre cívic Casa Sagnier. Gratuït, cal inscripció prèvia.

El castor surt de festa. Veniu a les places a dibuixar, enganxar, retallar, escriure i descriure la vostra festa major! A les 16.30h a la plaça de Sant Vicenç. A les 17.30h, ballarem amb  el Castor Dentetes  i començarem una rua fins als Jardins del Centre Cívic Sarrià, per acabar amb una xocolatada al jardí.

Festa major: Xocolatada i contacontes en anglès a la plaça Josep Obiols. Organitza: xarcuteries Margarit i Kids & Us Sarrià.

DIVENDRES 7 d’OCTUBRE

Lletra petita – Llibres a escena: Espectacle ‘El cargol Mossi i el cuc‘, a càrrec de la Cia. La Closca. A les 17.30h a la biblioteca de Collserola-Josep Miracle.

Sac de rondalles: Narració de contes d’arreu del món, a càrrec de Joan Boher. A les 18h. A la biblioteca Clarà.

Diverdivendres. Ludoteca per a totes les edats. A les 17.30h. Al centre cívic Casa Sagnier.

DISSABTE 8 d’OCTUBRE

Vermut i taller de bioconstrucció. Espai Gardenyes. Gratuït.

Racó de l’artista: taller de mini còmic familiar. D’11h a 13h al centre cívic Vil·la Florida. Cal inscripció prèvia.

I moltes més activitats per a tota la família aquí: cursa de sacs, diada castellera, concurs de menjar flams, xocolatada, correfoc…

Programa festa major de Sarrià 2016

fm-sarria

DIUMENGE 9 d’OCTUBRE

Festa major: baixada de carros, cinema a la fresca, piromusical…

 

Altres activitats a Barcelona…

Familimiró. Diumenge 9 d’octubre. D’11h a 13.30h. Activitats, tallers i presentació de la nova temporada de programació per a famílies a la Fundació Joan Miró. El Culturista i Nicapnipeus oferiran el taller Constel·la’t!, a partir de l’interès de Miró per les constel·lacions. Al seu torn, Plom Gallery i Clàudia Valsells dirigiran l’activitat Taped Boxes, la creació d’una instal·lació de volum i color al pati Nord de la Fundació. En aquest mateix espai, les famílies podran participar en el taller Vinils invasors dissenyant un gran mural col·laboratiu conduït per Chispum.

 

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.