Agenda de la setmana – del 10 al 16 d’octubre

Per

octubre 10, 2016AgendaCap comentari

Bon dia! Encara de ressaca de festa major? Avui realment fa dia de quedar-se a casa i no fer res, o omplir la taula gran de material de manualitats i passar la tarda en família. Els centres cívics i bibiloteques sembla que també descansen uns dies per tornar amb més activitats a finals de setmana. Aquí us deixo el plan. I aquesta setmana sembla que ve més pluja, així que torno a compartir el post que vaig escriure sobre activitats per fer amb nens en dies de pluja per si voleu inspiració. Apa, que gaudiu molt!

DIMARTS 11 d’OCTUBRE

Lletra petita – Sac de rondalles: Narració ‘Aquí no hi ha gat amagat!’, a càrrec de Glòria Arrufat. A les 17.30h. A la biblioteca Sant Gervasi Joan Maragall.

DIVENDRES 14 d’OCTUBRE

Faules de Ramón Llull. A les 17.30h al centre cívic Vallvidrera. És un espectacle de petit format adreçat a públic infantil i familiar. L’objectiu és presentar la figura de Ramon Llull d’una manera senzilla i entenedora. A càrrec d’Assumpta Mercader.

Lletra petita – Sac de rondalles: Narració ‘La reina avorrida i en Shakespeare’, a càrrec d’Albert Estengre. A les 18h. A la biblioteca Clarà.

Diverdivendres. Contacontes. A partir de 5 anys. A les 17.30h. Al centre cívic Casa Sagnier.

Taller gratuït de portanadons. A les a Aúpali (c/Tradició, 5). Inscripcions a actividades@aupaliportabebes.com

DISSABTE 15 OCTUBRE

Festival Chic y Tin. D’11h a 14h al Pedralbes Centre. Event per a famílies amb activitats, tallers, jocs, ludoteca…

imagen-evento2016-oct

 

 

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.