Pegatinas de familia

Per

novembre 23, 2012ComprarCap comentari

El cap de setmana passat vaig anar a la trobada Bloggers and Family i vaig descobrir nous projectes que no coneixia. Pegatinas de Familia va ser un d’ells. Em va agradar molt la idea i, a més a més, em van oferir un descompte per a tots els seguidors de Sarrià Petits (al final del post us explico com obtenir-lo), així que si a vosaltres també us agrada el que fan, aprofiteu!

Van començar creant enganxines de famílies per al cotxe amb un disseny maco i decoratiu, com a alternativa a aquelles que venen o regalen del triangle vermell. Com elles diuen: “somos mucho más que un bebé a bordo”.

pegatinas de familia

El que m’agrada de la seva idea és que pots escollir individualment cada membre de la família. Hi ha molts dissenys de personatges perquè trobis el que més et representa. I d’altra banda també és possible formar noves estructures familiars monoparentals, nombroses, de dos pares o dues mares…

pegatinas de familia

A mida que la idea ha anat guanyant fans, la gent s’ha inventat molts altres llocs per decorar amb una representació de la familia com bústies, neveres, microones, portàtils… queden bé a tot arreu!


I en vista de l’èxit, s’han animat també a llançar una línia tèxtil amb bodies i samarretes per a adults i nens molt divertides.

100comestible_2

Ara que s’acosten les festes, pot ser un bon detallet per a pares i mares. A més a més, per ser seguidors de Sarrià Petits teniu un 20% de descompte en la vostra compra. Només heu d’introduir en el carret de la compra, a l’apartat aplicar cupó, la paraula sarriapetits (així tot junt) i directament us aplicaran el descompte.

Jo ara em poso a disenyar la meva!

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.