Una tarda al Turó Park

Dissabte passat vam agafar el bicing per la Diagonal i vam anar a passar la tarda al Turó Park. Originariament un antic parc d’atraccions, a principis del segle XX es va convertir en aquest jardí veïnal a tocar de la plaça de Francesc Macià.

turó park

L’entrada principal, al carrer Pau Casals, té tres portes que donen a tres camins, tots envoltats d’alzines molt ben retallades, preludi del que ens trobarem a dins.

turó park

Tot el parc està molt ben cuidat, amb molts caminets, parterres amb molta vegetació i zones d’ombra per seure i relaxar-se.

turó park

turó park

L’espai de jocs infantils, on nosaltres vam ser la major part de l’estona, és ben gran i adaptada per a totes les edats. Gronxadors per grans, gronxadors per petits, sorral,… i aquesta caseta que veieu a la foto que és el que més va agradar a la meva filla. Ens va cuinar un berenar sencer allà dins!

Fins aquí tot és més o menys com en altres parcs. Però el que m’encanta d’aquest parc concret és el llac tan fantàstic que té!

turó park

No és immens, però el trobo molt xulo i romàntic. Normalment està ple de nenúfars, flors i vegetació i té tortugues, granotes i peixos de colors. Molt maco per a adults i molt interessant i entretingut per als nens, que es passen l’estona intentant descobrir on s’amaguen els animals.

Tot i que conserva l’encant visual, va ser una decepció veure l’aigua tota bruta i sense cap rastre de les flors i animals que hi solien viure. Algú sap què ha passat?

turó park

Un altre servei interessant, sobretot en dies de sol, és el bar-terrassa que hi ha, perfecte per prendre algo o donar el berenar als peques. Això sí, us haureu d’espavilar sense trona!

turó park

En resum, un parc molt tranquil, per jugar, per passejar, ple de bancs per seure i raconets per descobrir.

I després a l’hora de berenar, molt a prop d’aquí, a la mateixa avinguda Pau Casals, hi ha el Baby Deli Barcelona. Nosaltres vam anar a provar-lo. Demà us explico l’experiència.

Activitat: anar al parc.
Lloc: Turó Park. Accessos per avinguda Pau Casals i carrers Francesc Pérez Cabrero, Josep Bertand, Ferran Agulló i Tenor Viñas.
Quan: tot l’any.
Horari: de les 8h fins al capvespre.
Serveis: bar, lavabos, àrea per gossos, àrea de joc infantil, taules de ping pong.


View larger map

Cap resposta a “Una tarda al Turó Park”

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.