Una platja amb molt encant prop de Barcelona

Ja fa temps que us volia parlar sobre aquesta platja. Veureu que a les fotos encara anàvem en màniga llarga. I és que penso que en plena temporada deu estar a petar de gent i que és un lloc per anar-hi millor a maig, juny o setembre. Ara que els nens escurçen les hores d’escola, pot ser una bona opció per escapar-se una tarda.

cases pescadors garraf

Es tracta de la platja de Garraf. Jo no hi havia estat mai i té molt encant. Hi ha les típiques casetes de fusta de pescadors, de colors verd i blanc, amb espai a sota per guardar la barca. Em recorda les típiques cases de les platges de la costa Californiana.

casetes platja garraf

platja garraf

onades platja garraf

Als meus la platja els agrada molt i de seguida troben coses amb què inventar, jugar o tresorets per recolectar. Vam estar una estona per allà, passejant sense més.

pedres al mar garraf

I després vam anar a prendre algo al bar-restaurant que hi ha a un dels costats de la platja. La veritat és que és un lloc fantàstic i dóna gust estar a la seva terrassa. Fins i tot els nens més grans poden anar a jugar a la platja i vosaltres els veieu des d’allà. La pega que li trobo és que és exageradament car. Però a vegades, un dia és un dia, no?

chiringuito garraf

chiringuito gava

Hi havieu estat vosaltres? Com recomaneu anar-hi? Nosaltres igual tornem a provar un dia d’aquests després de l’escola!

 

2 Respostes a “Una platja amb molt encant prop de Barcelona”
 1. Alícia

  Nosaltres hi vàrem ser fa dos caps de setmana i no és el mateix…ple de gent! Perd l’encant tot i que s’hi està bé!

  • Sarrià Petits

   Gràcies per compartir la teva experiència Alícia. Nosaltres hi vam anar al febrer i ja em vaig imaginar que quan arribés la calor no estaria pas així :)
   Nosaltres provarem un dia entre setmana quan els nens surtin de l’escola, a veure com la trobem. Ja t’explicaré!

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.