Una escapada amb nens a les caravanes vintage del Càmping Miramar

Avui us explico la nostra última sortida en família i la caseta de nines rosa davant de la platja on ens vam allotjar.

Ja fa temps que els nens ens demanen llogar una furgoneta o caravana i anar de viatge dormint allà. És una cosa que els fa molta il·lusió i que nosaltres també volem provar, però que per una cosa o altra no hem acabat de fer.

Per això quan vaig veure les caravanes vintage del Càmping Miramar, tan boniques i davant de la platja, vaig pensar que era l’ocasió perfecta per llançar-nos a dormir en caravana en família. Em vaig posar a la web i els vaig deixar triar el color i, sí, van triar la rosa.

161028-camping-miramar-21

161028-camping-miramar-02

Les caravanes vintage són un alotjament bàsic, no deixen de ser una caravana. No tenen bany ni pica per rentar plats o mans. T’has de dur llençols o sacs de dormir i són la taula i el sofà els que es transformen en llits. Però són moooolt acollidores, estan decorades al detall i molt ben cuidades. Per dins, per fora i també la zona ajardinada que tenen cadascuna davant.

161028-camping-miramar-20

161028-camping-miramar-25

La cuina és petitona, amb dos fogonets elèctrics, però al jardí hi ha una barbacoa que es pot fer servir. És un allotjament pensat per fer vida més aviat a fora (tot i que els nens no volien sortir!), així que estigueu alerta que quan hi aneu faci bon temps.

161028-camping-miramar-24

161028-camping-miramar-04

El Càmping en sí és petit, familiar i molt curiós. Estan com en procés de canvi i em va cridar l’atenció que moltes de les parceles són de gent que les té perpètuament llogades, que s’hi van posar una caravana en el seu dia i que, al llarg dels anys, hi han anat afegint coses fins a convertir la parcel·la en gairebé una casa de veritat.

161029-camping-miramar-31-2

161028-camping-miramar-01

Té un petit parc de jocs, terreny totalment pla per anar en bicicleta, un restaurant que han remodelat recentment i també uns banys. Aquests també han estat remodelats i he de dir que són molt comfortables i que la zona per a nens és molt xula, amb wc i piques a la seva alçada i una banyera per banyar còmodament els més petits.

161029-camping-miramar-33-2

I l’altre súper punt fort és que està davant de la platja. Jugar a la sorra fins la posta de sol o llevar-se al matí i veure’l sortir desde darrere el mar van ser dos dels plaers dels que vam gaudir durant l’estada.

161028-camping-miramar-16

161029-camping-miramar-30-2

Jo ja tinc una edat per segons quins trotes i la veritat és que no se si aguantaria tota una setmana els quatre allà dins. Però per un parell de dies és una experiència molt xula! I econòmica.

I si voleu veure fotos de l’interior de la resta de caravanes d’altres colors, cliqueu aquí ;)

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.