Tempera sòlida per pintar

Per

setembre 13, 2013CrearCap comentari

Avui ha estat el primer dia de l’Emma a l’escola de grans. Ha anat força bé, només una mica de llagrimeta quan hem anat a buscar-la. Ha estat mitja hora amb mi i un parell d’hores sola. Vam preparar les coses junts, les bates, marcar la roba… i li hem explicat que és normal que ens trobi a faltar després de tants dies de vacances junts, però que tornarem a buscar-la aviat. I sembla que ho ha entès. A veure demà…

Tot i això ha estat un dia dur i de falta de son per a tota la família, Martí inclòs pobret, que a les 8h no s’havia llevat mai. I per això a la tarda hem estat per casa sense cap plan concret.

A l’Emma ara li agrada molt dibuixar i ella sola agafa llibreta i colors i seu una bona estona fent dibuixos que després ens ensenya o els penja per la casa. Avui ha agafat les tèmperes sòlides.

Nosaltres les vam comprar fa menys d’un any i mai abans n’havia sentit a parlar. I ens agraden tant que per això he pensat en recomanar-vos-les.

playcolor tempera

Fan traços gruixuts, amb molt de color i són fàcils de fer servir i netes, ja que no es necessita aigua. Van en un tub tipus pega de barra i pots pintar sense embrutar-te les mans i sense necessitat de preparar tota la parafernalia de quan fas pintura “real”. Molt més pràctic i ho poden fer sols.

playcolor tempera solida

Les nostres són Playcolor i les podeu trobar a l’Abacus. Pinten paper, cartró, fusta… i s’assequen bastant ràpid. I els papers els vam compar a Ikea, de la serie Mala, que per 5 euros tens papers grans, petits, gruixuts, més prims i de colors.

tempera solida

Si les proveu ja em direu que tal. A mi em van sorprendre molt gratament.

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.