Super Mum & Dad: diversió per a tota la família.

Fa un parell de setmanes ens van convidar a conèixer el projecte Super Mum & Dad. S’han instal·lat provisionalment a la casa Orlandai amb l’objectiu de fer jugar junts pares i fills, per a través del joc compartir experiències d’una forma original i divertida.

I allí vam anar l’Emma i jo a disfressar-nos de super heroïnes i disposades a passar una bona estona.

supermumanddad

És una activitat per a famílies amb nens de 3 a 11 anys i els seus pares on tots plegats han de passar una sèrie de proves per al final vèncer el malvat Dr. Excuses.

El recorregut es fa conjuntament amb altres famílies, dura 1 hora i està dividit en tres zones.

La zona 1 ofereix jocs on es treballen les habilitats físiques. Nosaltres vam haver de tirar unes bitlles amb una pilota i pescar peixets amb una canya.

supermumanddad
A la zona 2 hi ha jocs relacionats amb habilitats mentals, com escoltar un conte, respondre preguntes, endevinar objectes… El dia que hi vam anar nosaltres ens va tocar un conte. Em va fer molta gràcia que quan el monitor demanava pares voluntaris per representar-lo tots els nens volíen que fossin els seus pares que sortissin.

Supermum&dad

Supermum&dad

A la zona 3 es treballen les habilitats emocionals i sempre està relacionada amb la música. I al final del recorregut se’ls entrega un diploma de superheroi que llueixen ben contents.

Super mum and dad

A mi l’Emma em va semblar massa petita (tot just farà tres anys) per a l’activitat, tot i que ella s’ho va passar molt bé. Aplaudia com la que més, encara que no entengués ben bé de què anava la història.

En canvi, els nens una mica més grans (o petits que vagin amb un germà gran) ho disfruten molt: riuen, es fiquen a dins de la història, interactuen amb altres famílies… i sobretot, els vaig veure orgullosos que els seus pares fossin tan guais i que juguessin, saltessin, ballessin i expliquessin contes per a ells. Un moment en família on els pares estem 100% per ells, sense mirar el whatsapp, pensar en la feina o en les mil rentadores pendents.

Super mum and dad

L’activitat es fa a diversos llocs de Barcelona, no hi ha un local fix. Podeu consultar el seu facebook per estar al dia de totes les novetats.

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.