Skylta d’Ikea: una botiga a casa per només 10 euros.

Ens agraden les botigues de joguines petites, de barri, com Bateau Lune, on ens sentim com a casa i sempre trobem el que necessitem o Petit Joel, una botiga de joguines online de la que ja us vaig parlar aquí.

Però he de reconèixer que també cauen per casa nostra joguines amb noms suecs estranys. Hi ha algunes coses d’Ikea que són útils, pràctiques i donen molt de joc.

L’altre dia vaig descobrir una novetat, la raó d’aquest post. Per 10 euros, podem comprar una tenda de cartró totalment personalitzable, pintable… per jugar a botigues o fer un supermercat. L’estantaeria Skylta és barata, fàcil de transportar, fàcil de muntar i guardar i reciclable. Perfecta per treure quan venen amics de l’Emma a jugar a casa. S’ha guanyat un lloc a la meva llista de la compra!

botiga Ikea

Altres coses que ens agraden d’Ikea són els complements per a la cuineta de la sèrie Duktic. Són de bona qualitat, fa temps que els tenim, han tocat sorra, sol i pluja i segueixen igual que sempre.

cuineta ikea

També fem servir molt la pissarra amb cavallet. I últimament també quan hi vaig aprofito per comprar papers i cartulines de colors. Tot de la sèrie Mala. Estan bé de preu i sempre va bé tenir una gran varietat de gruixos de paper i de colors per a fer manualitats.

pissarra Ikea

L’Emma també juga molt amb el tren de fusta de la sèrie Lillabo. Li agrada muntar-lo, posar-hi els ponts i els túnels i després posar els animals al voltant i els playmobil com si esperessin a l’estació. Normalment no li agrada jugar sola, però amb el tren s’hi pot passar una bona estona.

Ikea-track-and-train

I el meu preferit, un tobogan per tenir a casa perquè m’hi pugui tirar quan ningú mira :). Com m’agradaria tenir un raconet per posar-lo… Triomfaria segur!

tobogan Ikea

Si a vosaltres també us agraden les coses d’Ikea, però no trobeu el moment o les ganes de fer-hi una visita, la empresa Ikeadesdecasa.com us facilita la feina. Per un preu molt raonable, ofereixen servei d’Ikea a domicili a aquelles persones que no podem o tenim millors coses a fer que passar-nos el dissabte a la tarda fent cues. L’ha creat el papà de l’Emma així que us puc assegurar… solvència contrastada! :) Si Ikea us fa mandra, ja sabeu, us ho portem!

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.