[Tancat] Simphonie, un nou espai familiar al barri.

Actualització: aquest espai està tancat.

Des del principi me’n van parlar molt bé i, quan els vaig visitar, les meves sospites es van confirmar: Simphonie és un centre per a tota la familia on tant petits com grans hi tenim el nostre espai.

Hi vam amb l’Emma i li va encantar el playroom. Quan va agafar confiança i, després d’investigar-ho tot, va treure les nines, els va canviar la roba…

Simphonie Sarrià

L’Estíbaliz, l’educadora que està a càrrec de la zona de joc, va entrar amb ella i de seguida van connectar.

Simphonie Sarrià

Hi ha un playroom per a nens de 0 a 18 mesos i un altre, on estava l’Emma, per a nens de més de 18 mesos. Es poden fer servir i deixar els nens jugant una estona (sota la supervisió de l’Estíbaliz) mentre vas a fer un encàrrec, treballes a la seva cafeteria amb WiFi o fas una classe de ioga al mateix centre.

O si ho prefereixes, pots entrar a jugar i passar una tarda diferent fent una activitat junts.

Simphonie Sarrià

Simphonie Sarrià

A part de venir a jugar, els nens hi poden fer tallers de música, teatre, dansa, ioga i alguns en anglès com little chefs o arts and crafts, on aprendran l’idioma mentre s’ho passen la mar de bé.

Simphonie Sarrià

fotos de la web de Simphonie Sarrià

Per a adults hi fan ioga, ioga per a embarassades (jo ja m’hi he apuntat!), ioga post-part, ioga en parella i ioga per a mamàs i bebès, que vaig trobar molt interessant per poder posar-te una mica en forma després del part sense haver de deixar el teu bebè amb algú altre. També hi ha classes de pilates i de cuina en anglès.

I els caps de setmana podem fer activitats tots junts: arts and crafts familiar i ioga en família.

La zona de cafeteria també em va agradar molt, un bon lloc, molt agradable i lluminós, per aturar-se i berenar amb els petits. Tenen nevera amb begudes i oferta de pastes i dolços naturals i ecològics.

Simphonie Sarrià

fotos de la web de Simphonie Sarrià

I si us interessa, també organitzen festes d’aniversari a mida i per a tots els pressupostos. Només cal que pregunteu, us atendran molt amablement. L’Eli, la directora, i tot l’equip em van semblar encantadors i molt il·lusionats amb el nou projecte que han emprès. Des d’aquí els desitjo tota la sort i que projectes familiars com aquest durin molts anys al barri.

Simphonie Sarrià
C/ Caponata 13
08034 Barcelona
T +34 931 190 207
info@simphoniesarria.com

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.