Natació per a nadons

Una altra activitat conjunta per a pares i fills que pot ser molt divertida és la piscina. L’Emma i el seu pare s’hi van apuntar quan ella tenia 3 mesos i ara que en té 17 encara hi va. I s’ho passa genial!

Els cursos els fan al Centre d’Esports Municipal de Can Caralleu, a dalt a la Ronda. S’hi pot arribar en el bus del barri 130 o el 66. Les classes van dedicades a infants desde 2 mesos a 2 anys. La durada és de mitja hora, però també depèn de les ganes que en tingui el nen aquell dia, sobretot si és nadó. L’Emma al principi feia només 20 minuts, perquè de seguida tenia molta gana.

can caralleu natació nadons

El curs que fan no és propiament un curs de piscina, sinó que es tracta sobretot de que el nen es familiaritzi amb el medi acuàtic. Portar-los per la piscina, fer immersions, llençar-los joguines i animar-los a que moguin cames i peus per anar-les a buscar, asseure’ls a sobre una plataforma flotant,… però sempre tot dependrà de cada nen, del que vulgui fer i del nivell de desenvolupament en el que es trobi.

Ara que l’Emma ja fa temps que camina, pot tirar-se a la piscina sense por i també pot nedar sola amb l’ajuda d’un flotador. Ha descobert que pot anar on vol sense l’ajuda del seu pare i cada vegada costa més que segueixi la classe i no marxi a explorar!

Can Caralleu piscina nadons

Can Caralleu piscina nadons

Si voleu informar-vos dels molts beneficis que aporta la natació als més petits, podeu donar un cop d’ull al post d’aquest blog que he trobat que en fa un bon resum.

A part dels cursos de piscina, a Can Caralleu també tenen un programa maternal que jo no he provat personalment, però que si algun dia l’Emma té un germanet penso que seria molt interessant. Hi ha un curs de preparació física pre-part, amb exercicis dins i fora de l’aigua que t’ajuda a alleujar la sobrecàrrega de l’embaràs i et prepara la musculatura per al moment del part. I un curs post-part de recuperació de la musculatura del terra pèlvic i la paret abdominal. El dolent és que són només per socies del club.

El que sí que poden fer tant socis com no socis i que l’Emma i el seu pare també van fer, és el curs de massatge per a nadons. Dura unes tres setmanes i t’ensenyen a relaxar al teu nadó mitjançant el massatge. Va ser interessant, però hem de confessar que a la que l’Emma va créixer una mica ens va dir que de massatges res de res. A ella li va la marxa!

Contingut relacionat: activitats per fer amb bebés a Sarrià-Sant Gervasi

Una Resposta a “Natació per a nadons”
 1. joan fontanet

  Buenos días
  El pasado martes estuve en sus instalaciones cines viendo a mi nieta disfrutar del curso de natación procedente de guarderia Beth
  salimos todos impresionados de la profesionalidad de sus responsables y el tratamiento que realizan con los niños
  Estaría interesado en conocer donde poder comprar el chaleco flotador que utilizan para asi dar continuidad de adaptacion al agua este verano
  Gracias anticipadas por su atención
  Saludos cordiales
  Joan

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.