Mobles per pintar i decorar amb la Fàbrica de Krtó

Ja fa temps us vaig explicar com vaig conèixer la fàbrica de Krtó. Tot i que ja vaig avançar alguna foto a Instagram durant l’estiu, avui us torno a parlar d’ells, però aquesta vegada per explicar-vos com ens van agradar i lo bé que ens ho vam passar pintant i decorant els seus mobles.

Vam agafar el pack Krtó Kids de pupitre i cadira. Els vam muntar a casa de manera molt senzilla. A la caixa hi ha les instruccions i seguint el pas a pas, no té pèrdua. Inclús l’Emma em va poder ajudar en algunes parts.

la fabrika de krto muntatge

Ells s’ho van passar bé tant amb el paper de bombolles de l’embolcall, com muntant els mobles com després amb la caixa jugant a fer cabanes i a arrossegar-se pel passadís. Un paquet que realment desperta la creativitat.

Vam provar la cadira a casa. Tant ells (moltes vegades!) com jo. I aguanta el pes perfectament.

cadira fabrica de krto

Per pintar-la ens la vam endura a casa els meus pares, on vam passar bona part de l’estiu, i la van pintar, en col·laboració amb la seva cosina, amb pintura de dits i uns segells de formes geomètriques que vam fer amb patata.

la fabrica de krto

la fabrica de krto

El pupitre se’l va agenciar clarament l’Emma perquè va quedar fascinada amb els seus compartiments “secrets”. Allí hi va guardar tots els seus “tresors” que no volia que toquéssin els petits de la familia.

pupitre fabrica de krto

Ho va segellar tot i va enganxar-se el seu full allà amb celos bonics (com diu ella) i es va posar a pintar una bona estona.

pupitre fabrica de krto

pupitre fabrica de krto

Ara que ja anem agafant idees de coses per a demanar als reis, trobo que aquest és un regal molt original i encertat. Estàs regalant per una banda un moble (o cadira sola si voleu) i per altra un súper entreteniment per als nens, que els desperta la imaginació i creativitat.

Les nostres són sempre obres inacabades. Vaig decidir que els deixava fer com vulguéssin i de tant en tant els van afegint més decoracions amb diferents materials: llapis, gomets, témpera sòlida… I, en aquest cas, no em molesta en absolut que pintin els mobles ;)

Què us sembla? Us ha agradat la idea?

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.