L’obrador del molí també per a bebès

Ja fa molt de temps us vaig parlar aquí de l’Obrador del Molí, quan al barri només hi havia el de Manuel de Falla. Ja fa un temps en van obrir un altre a dalt de Major de Sarrià, davant de la plaça de la Vil·la. Jo no hi vaig mai perquè pensava que no tenien trones i amb en Martí és un pal si l’has de tenir a la falda tota l’estona, però l’altre dia ho vaig preguntar i sí que en tenen (crec que només una, però).

I ens hi vam quedar. Feia temps que no fèiem un berenar en família i vam passar una bona estona. I, si vols, a l’Obrador sempre trobes opcions saludables alhora que bones. El Martí va estar enretingut amb el seu mini panet de viena i el cistellet per posar els tovallons.

Obrador del moli

De tant en tant també fan tallers per a nens i per adults. Si us apunteu al club bojos pel pa us enviaran un cop al mes una newsletter amb novetats i informació dels tallers.

Jo em vaig apuntar al setembre al taller de decoració de magdalenes. No tinc ni idea de cuina, però tenia ganes de tenir una estona per a mi sola i curiositat per saber com eren els tallers.

Obrador del moli

Va ser tot bastant express perquè no hi havia molt de temps, però vam veure el procés, vaig desconnectar i ens van donar la recepta per repetir-ho a casa. I el millor, les magdalenes xules que ens vam endur per esmorzar el dia següent. L’Emma es va quedar impresionada :)

Obrador del moli

Cap resposta a “L’obrador del molí també per a bebès”

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.