Llibre recomanat: El camí de l’Aina

Vam coincidir amb la Sofi quan portàvem a les nostres filles a l’escola bressol. Una persona inquieta i creativa que s’ha llançat a escriure un llibre infantil, “El camí de l’Aina”, que l’altre dia em va fer arribar. I ja el tenim a primera fila de l’estanteria de contes!

El camí de l'Aina

El vam estar llegint amb l’Emma i en Martí i ens va agradar molt. La història és senzilla, per a nens petits, i pàgina a pàgina narra petites anècdotes que feia la seva filla Aina de camí de l’escola a casa. Al final hi ha un mapa de totes les peripècies que a l’Emma li va encantar.

El camí de l'Aina

El camí de l'Aina

N’han fet una tirada petita, publicada per Gat Blau Edicions, amb la il·lusió de que els nens el disfrutin molt. El format és petit i pràctic, molt adequat per a les manetes dels més menuts, que el podran agafar sense problemes.

Les il·lustracions també són precioses, tot un encert. Colorides, diferents i alhora senzilles i entenedores per als més petits. Les ha fet per la Núria, la tieta de l’Aina, una artista.

el cami de laina plat de pedres

Si voleu fullejar-lo vosaltres mateixos, a la llibreria A Peu de Pàgina (Major de Sarrià 50) en tenen unes quantes copies. Si us hi acosteu demà el podreu trobar i viure l’ambientillo de Sant Jordi a la llibreria, amb autors signant i un contacontes per la tarda.

Jo he trobat “el camí de l’Aina” molt maco i penso que pot ser un regal únic i molt especial per als més petits de la casa. I, com que segur que tindran molt d’èxit, sempre podreu fardar de tenir el primer que van editar :)

El cami de l'Aina

Ja em direu què us ha semblat!

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.