Imprimible per a jugar a fer gelats

Per

maig 17, 2013Crear1 Comentari

Gràcies a El bagul dels jocs vaig conèixer aquest imprimible de Mr. Printables que ens va tenir entretingudes ahir a la tarda quan plovia.

Es tracta d’una paradeta de gelats en paper per retallar, pintar, aprendre els colors i jugar a botigues. Es retallen els gelats de bola i de pal i els papers de botiga s’enganxen en una carpeta de paper. Quan s’acaba de jugar guardem els gelats en una bossa (o enganxats al seu lloc), pleguem la carpeta i ja està endreçat.

paradeta de gelats imprimible

Podeu descarregar el pdf per imprimir aquí.

Va bé per aprendre els colors i fer associacions. L’Emma farà tres anys el mes vinent i ja domina el tema colors, però igualment li va agradar endreçar cada gelat amb el color que li tocava.

imprimible gelats

També va disfrutar amb el joc simbòlic de botigues, comprant gelats per a tota la família i donant-los de menjar al seu nino. Es va inventar els entrepans de gelat, que són vàries boles posades una a sobre de l’altra. Jo me’n vaig menjar uns quants :)

imprimible gelats

imprimible gelats

Us recomano que seguiu les suggerències de MrPrintables i imprimiu en cartulina o paper groixut i que darrera dels gelats enganxeu velcro o post-it per poder-los enganxar i desenganxar. Donarà molt més joc!

A veure si als vostres peques també els agrada i passeu una bona tarda de pluja. Bon cap de setmana!

Una Resposta a “Imprimible per a jugar a fer gelats”
  1. El Bagul dels Jocs

    Què bé que us hagi agradat i que hagueu pogut gaudir tots junts!
    Ens fa molta alegria veure com pares i fills passen bones estones junts.

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.