Idees per decorar ous de Pasqua

The artful parent és un blog d’una mare anglesa molt creativa que sempre et dóna idees inspiradores, comparteix manualitats i dóna als objectes d’estar per casa noves utilitats.

Nosaltres hem fet al revés que tothom i aquests dies estarem per Barcelona. He agafat unes quantes idees del seu blog i intentarem posar-les en pràtica durant aquestes vacances. A veure que tal ens surten! Les comparteixo amb vosaltres per si voleu provar-ho també!

1. Decoració d’ous amb gomets i rotuladors permanents: es tracta d’enganxar gomets en els ous, pintar-los amb rotuladors i després tenyir-los sumergint-los en colorant alimentari. Està molt ben explicat aquí.

decoracio ous de pasqua amb gomets

2. Fer servir els ous com a petits quadres: fem un marc i a dins hi dibuixem el que vulguem amb rotuladors permanents. La resta (el voltant del marc) el sumergim en colorant alimentari i el tenyim de color. Aquí teniu tot el procés.

ous de pasqua com a miniretrats

3. Decorar ous amb ceres foses: es tracta d’agafar els ous recén bullits i pintar-los amb ceres de colors. Es fonen una mica quan entren en contacte amb l’ou calent. Després els tenyim amb colorant alimentari i queden uns colors molt brillants. Aquí teniu el tutorial complet.

melted crayons

4. Decorar our amb washi tape: amb ous tenyits de color o blancs, els enganxem washi tape de diferents estampats a sobre. Aquí teniu uns exemples.

decoracio ous pasqua amb washitape

I un últim que se m’ha acudit a mi i que pot estar bé (ho provarem!).

5. Estampar ous amb segells de goma i tinta. Per nadal vam comprar els segells de Heroine Paper Goods, molt xulos, amb formes geomètriques. Segur que sobre d’ous blancs amb tinta de diferents colors quedaran molt bonics!

kit-estampacio

Ja em direu que tal! Bones vacances a tots! Ens podeu seguir aquests dies a través de facebook.

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.