Garlanda de Halloween i més manualitats de tardor

Per

octubre 18, 2016CrearCap comentari

Avui vull compartir una garlanda de Halloween que fem a casa cada any i ens agrada molt. La vaig veure ja fa temps al blog de Con Botas de Agua i la repetim perquè és molt fàcil i ens agrada molt com queda al seu racó de manualitats. A més a més, inclou buscar el material pel bosc o la ciutat, així que és un doble entreteniment. A l’aire lliure i a casa.

Què necessitem?

  • fulles de plataner que no estiguin trencades i que siguin boniques.
  • pintura taronja, daurada i blanca.
  • un retolador marcador negre
  • un fil i unes pincetes

Com es fa?

Un cop recollides les fulles, es posen sobre la taula on treballarem i es separen en tres grups. En pintarem algunes de color taronja, algunes daurades i algunes blanques. La quantitat depèn de lo llarga que vulgueu la garlanda.

garlanda-de-halloween

Un cop pintades les deixarem assecar i les pengem del fil. Les de colors les posarem cap per avall, enganxades per la tija. I les blaques cap per amunt, enganxades per la punteta de la fulla. Abans de penjar-les els pintem uns ulls i una boca amb el retolador negre, i quedaran com si fossin fantasmes.

garlanda-halloween-fulles

És molt fàcil de fer i poden participar nens de totes les edats. I la veritat és que queda molt bonica.

raco-manualitats

Si recolliu moltes fulles, també podeu pintar-les amb retoladors de pintura de guix (els nostres són de la marca Appli). Són molt més colorides i dónen més lloc a la creativitat. Nosaltres ho hem descobert aquest any i s’ho van passar molt bé fent-ho.

pintar-fulles-retolador-guix

Un racó de tardor

Amb els més petitons també és molt divertit anar pel parc o pel bosc i buscar fruits i coses de la tardor: branques, fulles, aglans, castanyes (al parc de Santa Amèlia n’hi ha de bordes que donen bastant el pego), magranes, boniatos, pinyes…

fruits-tardor-santa-amelia

I després ho col·loqueu en un espai que tingueu a casa per fer un racó de tardor.

raco-de-la-tardor-1

Arbres de tardor

També hem fet arbres de tardor molt senzillets. Amb els colors típics i pintant amb palets de les orelles o amb els dits. O bé fent el tronc i enganxant fulles que collim del parc.

manualitats-tardor-arbre arbre-tardor-fulles

Decoració de carabasses

I per últim, decoració de carabasses de la mà de l’Eva, l’artista de Happy Projects Design, que l’any passat va compartir amb nosaltres tres tècniques per decorar carabasses que queden perfectes. Com aquestes.

decorar-carbasses

Espero que us agradin aquestes idees!

 

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.