Excursió amb nens al Turó del Carmel

Avui us explico una excursió molt fàcil per fer amb nens sense sortir de Barcelona. Un cop a dalt, teniu unes vistes espectaculars. Segur que us agrada.

barcelona turo carmel

Últimament quan penso en plans per fer amb els nens, em venen al cap sempre coses que jo feia de petita i de les que guardo un bon record. Jo sóc de Gràcia de tota la vida. La meva família encara viuen tots allà. I una de les coses que el meu pare sempre ens portava a fer era pujar el Turó del Carmel, també conegut com la muntanya pelada. Jo ho recordava com un tros d’excursió, però, és clar, nosaltres ho fèiem desde casa. La que us explico jo és facilíssima, un passeget, perquè hi vam anar en cotxe fins al peu.

Vam aparcar sense problema als voltants del carrer Santuari, 57. Un cop aparcats vam començar l’excursió pujant pel carrer de les Coves d’en Cimany. La muntanya, com el seu sobrenom indica, és bastant pelada i això fa que tinguis sempre una vista molt bonica mentre puges. Per als nens va ser senzilla i van arribar a dalt la mar de bé.

pujant turo del carmel

barcelona des del turo carmel

pujada muntanya pelada

Un cop a dalt impresionen les vistes. Ens hi vam estar una bona estona asseguts mirant. Ens vam fer la foto de família de rigor, vam jugar a trobar coses i vam estar passejant per allà.

excursio turo carmel amb nens

amb nens turo carmel

La baixada també molt bé. Ja estaven cansats, però de seguida vam arribar. És una bona idea per una tarda de diumenge, per un dia així que estigui més ennuvolat… És un passeig tranquil i, sense sortir de la ciutat, al menys trepitgem una miqueta de muntanya, no?

 

Cap resposta a “Excursió amb nens al Turó del Carmel”

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.