Espai infantil “El parc” – la ludoteca de Sarrià

L’espai infantil “el parc”, més conegut com la ludoteca, o la ludo, es troba als jardins de la Vil·la Cecilia, entre el carrers de Santa Amelia i Cardenal Vives i Tutó.

És un espai municipal, gratuït, destinat a nens de 0 a 6 anys. Tenen tot tipus de joguines per jugar dins del recinte i també un parc tancat amb sorra i sorral. Hi ha un racó de joc simbòlic amb cuineta, planxa, ninos, trones i cotxets. També un racó de llibres, una taula per pintar o fer trencaclosques,…

ludoteca de Sarrià. Joc simbòlic.

A l’exterior els nens poden jugar amb cotxes, motos, patinets, bicicletes, gronxadors i un tobogan.

Ludoteca de Sarrià. Exterior.

En una altra sala hi ha l’espai nadó, amb un lloc destinat exclusivament a nens de 0 a 2 anys on no s’hi pot entrar amb sabates. La idea està molt bé, però amb tants de nens jugant és molt difícil controlar que es compleixi la norma i personalment he trobat que està una mica brut i sovint amb sorra a dins. Fa una mica de cosa deixar-hi un bebé petit. En la mateixa sala, també hi ha un racó de lactància amb dos sofàs, que no he provat perquè és nou d’aquest any, però sembla bastant comfortable.

Ludoteca de Sarrià. Espai nadons.

Nosaltres fem servir molt la ludo, des de que l’Emma era ben petita. És un espai molt obert, una bona alternativa o complement del parc. Va molt bé perquè els nens que no van a la guarderia interaccionin amb altres nens, aprenguin a compartir i puguin jugar a coses que a casa no tenen. A mi també m’ha agradat poder veure quines són les joguines que interessen més a la meva filla i així poder-li comprar les que més li agraden. A casa no ho puc tenir tot!

Com ja he dit, és un espai gratuït, pensat perquè els nens i els pares juguin junts. Els pares es fan responsables de que tot sigui tractat amb carinyo i d’endreçar les joguines al seu lloc abans de marxar. A la vostra disposició també teniu un bany amb wàters petits per a nens i dos cambiadors. Ah! i un consell de veterana: els dies d’estiu al matí millor aneu a l’ombreta dels arbres de la Vil·la Amelia. A la ludoteca hi pica el sol de ple i és impossible d’aguantar-hi ni 10 minuts.

Tant si ja hi heu estat o bé és la primera vegada que hi aneu, estaré encantada de llegir les vostres impressions. Deixeu el vostre comentari!

I una última cosa: si quan us canseu de la ludoteca voleu visitar el parc, una mica més amunt hi trobareu pistes d’esport i un gimnàs per a la gent gran que també fa les delicies dels més petits. L’Emma s’ho passa bomba allà!

Activitat: Espai infantil “el parc”.
Lloc: Jardins de la vil·la Cecilia, Sarrià.
Quan: obert tot l’any excepte el mes d’agost, setmana santa i Nadal (25 i 26 de desembre i 1 i 6 de gener).
Horari: d’11h a 14h i de 16:30h a 19h.


View larger map

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.